Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Μακιγιάζ: 4 κόλπα για να φαίνεστε νεότερη

Μακιγιάζ: 4 κόλπα για να φαίνεστε νεότερη

Το καλοκαίρι όλες οι γυναίκες το μόνο που θέλουμε είναι να φαίνεται η επιδερμίδα μας δροσερή, νεανική και με λίγο χρώμα.

Γι’ αυτό άλλωστε και δεν βάζουμε υπερβολικό μακιγιάζ στο πρόσωπο αφού με τις υψηλές θερμοκρασίες λιώνει και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε. Δείτε τι προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιείτε ώστε έχετε ένα ομοιόμορφο και νεανικό αποτέλεσμα!

Ξεκινήστε με μια κρέμα ΒΒ

Οι κρέμες BB έχουν γίνει η Νο 1 επιλογή στη περιποίηση προσώπου και όχι άδικα αφού ενυδατώνουν το δέρμα και καλύπτουν τις ατέλειες. Αν και παρέχουν λιγότερη κάλυψη από το μέικ απ, ενυδατώνουν καλύτερα το δέρμα και το κάνουν να φαίνεται πιο ζουμερό. Αν έχετε και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μην διστάσετε να απλώσετε λίγη ποσότητα κρέμας ΒΒ και να ταμπονάρετε την περιοχή.

Γήινη σκιά στα βλέφαρα

Μια ελαφριά σκιά με συστατικά λάμψης στο κινητό βλέφαρο, αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σας και τα κάνει να φαίνονται πιο φωτεινά. Το καλό είναι επίσης ότι οι σκιές γήινων χρωμάτων δεν ξεθωριάζουν ακόμα κι αν πέρασαν πολλές ώρες από την ώρα που τις εφαρμόσατε.

Προσθέστε ρουζ

Επιλέξτε ένα ροδακινί ρουζ που ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τόνους του δέρματος. Εφαρμόστε το
ρουζ στη μέση των μάγουλών σας και απλώστε το ελαφρά προς τα ζυγωματικά. Μπορείτε να το διορθώσετε απλώνοντας λίγη πούδρα, εκ των υστέρων.

Για να δέσει όλο μαζί

Τελειοποιήστε το μακιγιάζ σας με  lip gloss και αδιάβροχη μάσκαρα. Τώρα έχετε ένα βλέμμα που είναι φρέσκο, νεανικό και όχι βαρύ!

 

 

 

Πηγή: baby.gr