Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Matchy-matchy κραγιόν με outfit: Κάν’το όπως η Ελεονώρα Μελέτη

Μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις της πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του MEGA φόρεσε εμπριμέ, maxi φόρεμα, σε λευκές και ροζ αποχρώσεις, το οποίο και συνδύασε με φούξια γόβες.

Τη διαφορά, ωστόσο, στο look της έκανε η matchy-matchy επιλογή κραγιόν και ρούχου. Πραγματικά, η Ελεονώρα μάς έδωσε το απόλυτο Inspo του φθινοπώρου.

Το beauty look της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη μάς είπε σήμερα «Mega Καλημέρα» έχοντας ένα super chic beauty look δια χειρός Θάνου Βογιατζή.

Τα μαλλιά της ήταν σε χαλαρούς κυματισμούς με έντονη χωρίστρα στο πλάι, ενώ στο μακιγιάζ κυριαρχούσε το μαύρο eyeliner και το κραγιόν σε αποχρώσεις του ροζ.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Kalimera (@mega_kalimera)

Το κραγιόν, μάλιστα, ήταν απόλυτα ίδιο με το χρώμα του φορέματος της Ελεονώρας και… αυτό που ξεχώρισε.

Γιατί να συνδυάσεις κραγιόν με ρούχο

Το trick της Ελεονώρας με την απόλυτα ίδια απόχρωση κραγιόν και φορέματος έκανε το πρόσωπό της κυριολεκτικά να λάμπει, αλλά και να εκπέμπει μια ηρεμία.

Βλέπεις, το ίδιο χρώμα κραγιόν με το ρούχο στο πάνω μέρος του σώματος (φόρεμα ή top) αμέσως κάνει το πρόσωπο πιο γλυκό και δημιουργεί έναν αρμονικό συνδυασμό. Και η Ελεονώρα ακριβώς αυτό πέτυχε. Κάν’το κι εσύ, λοιπόν!

Κι επειδή… ποτέ δεν σε αφήνω έτσι, έχω βρει στην gallery 10 κραγιόν – σε κάθε πιθανή απόχρωση- για να σου δώσω inspo για το beauty shopping σου. Άλλωστε, ακόμα ένα κραγιόν στο νεσεσέρ μας ποτέ… δεν μας έκανε κακό. Μόνο τη διάθεση μάς φτιάχνει.




Πηγή