Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Matte & cheap! Δες τις πιο οικονομικές πούδρες που θα σου χαρίσουν απόλυτα ματ επιδερμίδα όλη μέρα

Δεν θα σου πω ψέματα, η πούδρα δεν είναι ένα προϊόν που έχω πάντα στο νεσεσέρ μου. Τη βρίσκω πολύ ματ για το γούστο μου και ας έχω λιπαρή επιδερμίδα που γυαλίζει. Προτιμώ να ρυθμίζω τη λιπαρότητα αλλιώς αλλά… Παραδέχομαι επίσης πως μερικές φορές, η πούδρα είναι απαραίτητη.

Το πόσο απαραίτητη είναι το ανακάλυψα τώρα που παρατήρησα πόσο γυαλίζω στις video κλήσεις που κάνω με τις συναδέλφους μου αλλά και με τους φίλους μου. ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΣΗ ΓΥΑΛΑΔΑ! Παρατηρώντας λοιπόν αυτό, έκανα ανασκαφή στο beauty closet μου για να δω μήπως έχω κάποια πούδρα (τα χαρίζω όλα) που μπορεί να με βοηθήσει.

Φυσικά δεν βρήκα ούτε μία και στράφηκα στα e-shop. Είχα έτσι κι αλλιώς σκοπό να παραγγείλω κεριά και είπα να βάλω μία πούδρα στο καλάθι μου. ψάχνοντας λοιπόν ανακάλυψα πως, μερικές από τις πούδρες που στο παρελθόν μου είχαν αρέσει ήταν και οι πιο οικονομικές!

Αυτές λοιπόν συγκέντρωσα παρακάτω και σου τις συστήνω ανεπιφύλακτα. Είτε μιλάς με το γραφείο, είτε με τον καλό σου ή τις φίλες σου ή ακόμα και απλά δεν θες να γυαλίζεις όσο κάθεσαι σπίτι, αυτές οι πούδρες θα κάνουν ακριβώς αυτό που ζητάς! Ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: Η βανίλια είναι η μυρωδιά της ευτυχίας και δεν το λέμε εμείς, το λέει η επιστήμη

 


Πηγή