Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
«Κράζει» Άρη ο Σούντγκρεν: Πληρώνονται μόνο όσοι παίζουν, δεν μου μιλάει ο προπονητής

«Κράζει» Άρη ο Σούντγκρεν: Πληρώνονται μόνο όσοι παίζουν, δεν μου μιλάει ο προπονητής

Σε Μέσο της Σουηδίας μίλησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και όσα είπε δεν ήταν καλά για τον Άρη.

Ο μπακ των κίτρινων δεν έκρυψε τα προβλήματα που υπάρχουν γι’ αυτόν, λέγοντας πως ο προπονητής του δεν του μιλάει.

«Δεν τα πάω καθόλου καλά με τον προπονητή. Και δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με την απόδοση ή την προσωπικότητά μου. Πρέπει να ρωτήσετε εκείνον, γιατί δεν μου μιλάει. Η κατάσταση είναι εκνευριστική.

Ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο οι καταστάσεις διαφοροποιούνται όταν αλλάζουν προπονητές και τεχνικοί διευθυντές. Μπορεί να χάσεις τη θέση του, κάτι τέτοιο βίωσα κι εγώ. Στην αρχή όλα ήταν καλά, έπαιζα βασικός 15 παιχνίδια έως ότου έρθει ο νέος προπονητής. Ξαφνικά με άφησε στον πάγκο δίχως κάποια εξήγηση και συνέχισα να είμαι εκεί. Δεν μου μιλάει, αισθάνομαι σαν φάντασμα», είπε στο «FotbollDirekt» ο Σούντγκρεν και συνέχισε με αναφορά στις πληρωμές.

«Είναι πρόβλημα εδώ και καιρό. Εδώ δεν είναι όπως στη Σουηδία, όπου ο μισθός μπαίνει στις 00:01 την 25η του μηνός. Εδώ προέχει να πληρωθούν οι παίκτες που παίζουν και όποιος δεν παίζει μπορεί να αγνοηθεί. Δεν έχω πάρει μισθό αρκετό καιρό τώρα. Εδώ καλύπτουν τρύπες και είναι σημαντικό να γράφεις τα πάντα σ’ ένα κομμάτι χαρτί για να έχεις τον έλεγχο. Είναι χάος.

Ήξερα ότι στην Ελλάδα μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με τους μισθούς. Αρχικά γκρίνιαξα γιατί ήμουν νέος στη χώρα και χρειαζόμουν τα χρήματα, να πληρώσω το σπίτι, να ψωνίσω. Το καλύτερο είναι να μένεις σιωπηλός, να περιμένεις και δεν ανησυχώ γιατί πάντα σε προστατεύει η FIFA».

Ολα αυτά επομένως, όπως είπε, τον κάνουν να αναπολεί τις μέρες στην πατρίδα του.

«Μου λείπει πολύ η ΑΙΚ και το σουηδικό ποδόσφαιρο. Αν είχα τον μισθό που έχω εδώ, δεν θα πήγαινα πουθενά. Εκεί απολάμβανα περισσότερο το παιχνίδι. Μπαίνω καμιά φορά και παρακολουθώ παιχνίδια της διετίας 2016-18 και τα νοσταλγώ».


Πηγή