Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Mega guide: 15 ολοκαίνουργια, καλοκαιρινά αρώματα για κάθε γούστο

Το καλοκαίρι μυρίζει διαφορετικά για την κάθε μία από εμάς. Για κάποιες έχει έντονο άρωμα αντηλιακού και για άλλες μυρίζει φρεσκάδα.

Για τις περισσότερες μάλιστα,  έχει και μουσικά «χαλιά» που «μυρίζουν» καλοκαίρι και ένα από αυτά είναι το παρακάτω. Πάτα play πριν συνεχίσεις να διαβάζεις…

Για εμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) το καλοκαίρι μυρίζει φιδάκι (ναι το γνωστό), καρύδα, πεπόνι και… autan. Ναι, ξεκάθαρα, η προστασία από τα κουνούπια με έχει σημαδέψει –με την καλή έννοια-.

via GIPHY

Αν απασχολούν και εσένα τα κουνούπια, εδώ θα βρεις λύσεις

Σαν μηχανές του χρόνου!

Η όσφρηση άλλωστε, είναι η αίσθηση που συνδέεται πιο στενά από κάθε άλλη με τις αναμνήσεις. Σύμφωνα με μελέτες, μία μυρωδιά μπορεί να μας προκαλέσει πολύ έντονα συναισθήματα και να μας «μεταφέρει» σε μία στιγμή στο παρελθόν.

Τα αρώματα λοιπόν, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «mini μηχανές του χρόνου» γι’ αυτό η επιλογή τους πρέπει να γίνεται μετά από σκέψη.

Το άρωμα που θα επιλέξεις για αυτό το καλοκαίρι, θα σου θυμίζει για πάντα τις στιγμές Summer 2021. Ποιο θα ήθελες να είναι αυτό; Τι ορέγεσαι φέτος; Ποια είναι η διάθεσή σου;

Έχουμε και αρώματα για την τσάντα, ρίξε μία ματιά!

Τι summer θέλεις να ζήσεις;

Θέλεις κάτι sexy γιατί έχεις σκοπό να ζήσεις το δικό σου hot girl summer; Θέλεις κάτι φρέσκο και δροσερό που να σου θυμίζει ανεμελιά; Είσαι σε mood για flirting και έχεις όρεξη για κάτι πιο παιχνιδιάρικο και αισθησιακό;

via GIPHY

Όποιο και αν είναι το γούστο ή η διάθεσή σου, οι αρωματοποιοί, αυτό το καλοκαίρι, τα έχουν δώσει όλα, και υπάρχει μία πρόταση για κάθε mood!

Για να σε βοηθήσω λοιπόν να επενδύσεις αρωματικά κάθε καλοκαιρινή στιγμή σου, έκανα την έρευνα που έπρεπε και έχω συγκεντρώσει παρακάτω 15 super καλοκαιρινές και ολοκαίνουργιες προτάσεις.

Με ένα ακόμα scroll θα τις βρεις όλες, και σου προτείνω να σημειώσεις όσες σου κέντρισαν το ενδιαφέρον, ώστε να τις αναζητήσεις σε κάποιο κατάστημα, για ένα οσφρητικό test.

Δες τώρα μερικά ακόμη αγαπημένα αρώματα για κάθε εποχή


Πηγή