Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Mega Guide: 30 αντηλιακά σώματος με SPF 30, 50 ή και καθόλου…

Όταν μιλάμε για αντηλιακό με υψηλό SPF δεν μιλάμε μόνο για το πρόσωπο. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί έτσι νομίζουν οι περισσότερες! Προστατεύουν το πρόσωπό τους και αφήνουν το σώμα στο έλεος του ήλιου και της ακτινοβολίας. Ακόμα χειρότερα, προστατεύουν το πρόσωπο και βάζουν στο σώμα λάδια και προϊόντα για μαύρισμα που μόνο κακό κάνουν. Καταλαβαίνω ωστόσο και όπως εξήγησε σε προηγούμενο κείμενο, φέτος δεν θα μαλώσω καμία.  

Ναι, ο ήλιος είναι πολύ κακός και το SPF πρέπει να είναι υψηλό σε πρόσωπο και σώμα όμως περάσαμε δύσκολα. Η καραντίνα και ο Κορονοϊός μας γονάτισαν και το τελευταίο που θέλουμε είναι περισσότεροι περιορισμοί και to do lists. Γι᾽αυτό δεν θα σε μαλώσω που βάζεις μαυριστικό λάδι, δεν με άκουγες και πριν τον Κορονοϊό εξάλλου. Αυτό που θα κάνω όμως είναι να συνεχίσω να σου λέω πως δεν παίζουμε με τον ήλιο, πως μπορείς να πάθεις πολλά αν δεν προστατεύεις το δέρμα σου και πως η φθορά δεν θα φανεί άμεσα αλλά σε βάθος χρόνου. 

Συνεχίζοντας λοιπόν το κήρυγμά μου άνευ μαλώματος και μιας που μιλήσαμε ήδη για τα αντηλιακά του προσώπου εκτενώς, θα πιάσω το θέμα αντηλιακά σώματος. Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις 30 αντηλιακά για το σώμα σου: 10 με SPF50, 10 με SPF3O και 10 χωρίς SPF ή με ελάχιστο. Είναι τα μαυριστικά που αγαπάς και τα συμπεριέλαβα και αυτά. Ρίξε λοιπόν μία ματιά, εξόπλισε το νεσεσέρ της παραλίας και ας ευχαριστηθούμε όλες το καλοκαίρι και τον ήλιο. Αν το κάνουμε και με ασφάλεια ακόμα καλύτερα! 

Διάβασε ακόμα: 10+1 προϊόντα με λαχταριστό άρωμα καρπούζι… ναι, ΚΑΡΠΟΥΖΙ! 


Πηγή