Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Mega Guide: 30 αφρώδη καθαριστικά προσώπου για να βρεις το δικό σου

Κεφάλαιο καθαρισμός… ΞΑΝΑ! Σε περίπτωση που είσαι καινούργια στην παρέα μας, πρέπει να ξέρεις ότι ο καθαρισμός είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση για εμάς και θα έπρεπε να ισχύει το ίδιο για όλους. Είναι το Α και το Ω για μία όμορφη και υγιή επιδερμίδα και θα συνεχίσουμε να το λέμε όσο και αν βαριέσαι να το ακούς και να το διαβάζεις. Καθαρισμός λοιπόν, καθημερινός και σωστός και για την σημερινή mega gallery είπαμε να συγκεντρώσουμε τα 30 καθαριστικά που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη.

Πριν κάνεις όμως το scroll σου για να απολαύσεις την μεγαλύτερη gallery της εβδομάδας πρέπει να προσδιορίσουμε λίγο τις ανάγκες σου. Ο καθαρισμός δεν είναι ούτε και πρέπει να είναι ίδιος για όλους. Άλλα προϊόντα χρειάζονται οι διάφοροι τύποι επιδερμίδας, άλλα προϊόντα τα κορίτσια που βάφονται πολύ ή και καθόλου και άλλα προϊόντα τα κορίτσια που φορούν μάσκα όλη μέρα στη δουλειά. Δεν πρέπει λοιπόν να αγοράζεις αυθαίρετα το προϊόν με το οποίο θα καθαρίσεις την επιδερμίδα σου.

Τι χρειάζεσαι λοιπόν; Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα χρειάζεσαι συστατικά όπως το σαλυκιλικό οξύ ενώ αν έχεις ξηρή επιδερμίδα χρειάζεσαι υαλουρονικό οξύ. Ναι, ναι υπάρχουν μέσα στα προϊόντα καθαρισμού. Επίσης, πρέπει να επιλέξεις την υφή που σου ταιριάζει και που απολαμβάνεις περισσότερο, ο καθαρισμός πρέπει να είναι και απόλαυση για να τον κάνεις με επιμέλεια. Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις έναν αφρό καθαρισμού, ένα ζελέ, μία αφρώδη κρέμα… Ό,τι ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.

Όλες αυτές τις επιλογές διαλέξαμε για εσένα παρακάτω και θα τις βρεις με ένα scroll. Σκέψου λοιπόν τι ανάγκη έχεις και πριν σπεύσεις να ανανεώσεις το καθαριστικό σου, δες μήπως αξίζει να δοκιμάσεις μία από τις παρακάτω 30 προτάσεις μας!

Διάβασε ακόμα: Mega-Guide: 30 ενυδατικές κρέμες που προστατεύουν την επιδερμίδα σου από το κρύο

 


Πηγή