Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Με αυτούς τους άντρες του ζωδιακού ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει

Την μια μέρα μπορεί να είστε καλά και την άλλη να τρώγεστε, μια θα σε εκπλήσσουν ευχάριστα, μια δυσάρεστα. Σίγουρα βαρετούς δεν θα τους βρεις, όμως αν κάνεις σχέση με κάποιον από τους παρακάτω άντρες του ζωδιακού, δε θα ξέρεις τι σε περιμένει.  

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός. Παίρνει αποφάσεις στο λεπτό, αλλάζει γνώμη αρκετά εύκολα και επίσης… βαριέται πολύ εύκολα. Είναι ζώδιο της φωτιάς, μην το ξεχνάς αυτό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι, ενώ ταχύτατα γίνεται… «πυρκαγιά» που τα καίει όλα, άλλο τόσο γρήγορα, η φλόγα αυτή σβήνει και μένουν οι στάχτες.

Είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα σε ανεβάσει από το 0 στο 100, σε δευτερόλεπτα. Θα νιώσεις ότι είσαι η μία και μοναδική, αργότερα όμως που θα του φύγει ο ενθουσιασμός, δε θα ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς. Είναι ανικανοποίητος και αναζητά συνεχώς αδρεναλίνη και έξαψη. Ζει με ρυθμούς που δύσκολα αντέχει κάποια γυναίκα να ακολουθήσει, ακριβώς επειδή είναι αυτό που λέμε… «γκάζι-φρένο» και φτου κι από την αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Σκορπιό το χάος στην σχέση δημιουργείται σε συναισθηματικό επίπεδο. Πρόκειται για ένα ζώδιο με αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή του. Τη μια στιγμή είναι καλά, χαρούμενο κι ευτυχισμένο και μετά από λίγο μπορεί να το δεις να έχει τις «μαύρες» του και κλείνεται στον εαυτό του.

Μια σκέψη αρκεί για να τον ρίξει από την κορυφή στον πάτο. Και φυσικά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από εκείνον συναισθηματικά. Σε τι φάση θα τον πετύχεις… Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ή πώς να συμπεριφερθείς εσύ, αφού δεν μιλάσει σε κανέναν. Οπότε ένα χάος στην μεταξύ σας σχέση και επικοινωνία, υπάρχει. 

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος είναι! Να μην έχει εναλλαγές διάθεσης στη σχέση του; Κατ’ αρχάς, αλλάζει γνώμη στο λεπτό, δυσκολεύεται να αποφασίσει τι θέλει και εκεί που είναι στην πλάκα και τα αστεία, μπορεί να το γυρίσει στο τελείως σοβαρό ή να τον πιάσει φόβος ότι παραγνωρίζεται. Αν είσαι μαζί του, τότε θα είσαι και με τους δυο… εαυτούς του. Πιθανόν να έχει και παραπάνω, κανείς δεν ξέρει…

Η προσωπικότητά του είναι ξεχωριστή και δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα υπόλοιπα ζώδια δεν βγάζουν εύκολα άκρη μαζί του. Πρέπει να έχεις υπομονή, να αντέχεις τα σκαμπανεβάσματα στην καθημερινή σας ζωή, για να τα πάτε καλά. Αλλιώς θα σε τρελάνει… Απλό είναι. 

ΙΧΘΥΣ

Το ζώδιο αυτό μόνο σε ένα περιβάλλον “χύμα στο κύμα” θέλει να ζει. Αν πας να του τακτοποιήσεις την ζωή και την καθημερινότητα ή να το βοηθήσεις να βάλει τα πράγματα στο μυαλό του σε μια σειρά, το λιγότερο θα νευριάσει και το περισσότερο θα σε κάνει εχθρό του.

Τον Ιχθύ τον κυβερνά ο Ποσειδώνας, ο άρχοντας της αυταπάτης, της παραπλάνησης, του ψέματος, του χάους και των ψευδαισθήσεων. Τα Ψάρια από την στιγμή που γεννιούνται, ζουν στον κόσμο που έχουν χτίσει εκείνα στο μυαλό τους. Αν μπορέσεις να γίνεις μέρος του, έχει καλώς. Αν όχι, καλύτερα φύγε! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι γνωστό ότι έχει μεγάλο κόλλημα με την ελευθερία και τα ταξίδια. Είναι ίσως το πιο… χαλαρό ζώδιο. Αυτό που δεν το νοιάζει, για παράδειγμα, να πάει σε κάμπινγκ, χωρίς να το οργανώσει ή να βρεθεί όπου τον βγάλει ο δρόμος. Όταν όλα στη ζωή του κυλάνε ρολόι, είναι μέσα στην καλή χαρά, με το χιούμορ και τα γέλια του, με τα λουλούδια, τα δωράκια και τα κεράσματά του.

Όταν συναντήσει πρόβλημα, αρχίζει την μουρμούρα και τη γκρίνια. Παθαίνει κοκομπλόκο, χαλάει τον κόσμο. Είναι και που δεν μπορεί να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, δεν του αρέσουν οι κανόνες και βαριέται να προσπαθήσει για το παραπάνω, οπότε, όρεξη να ‘χεις να ασχολείσαι!

Διάβασε επίσης: Αυτά τα 3 ζώδια «καίνε» τις σχέσεις τους πολύ γρήγορα!

Παθιασμένο, δυνατό, ρομαντικό; Ποιο είδος έρωτα θέλεις να ζήσεις;


Πηγή