Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Mega-guide: 30 λάδια σώματος που μυρίζουν καλοκαίρι

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, μπορεί να μην το πιστεύεις ακόμα αλλά… Το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά! Ο ήλιος έχει αρχίσει να βγαίνει περισσότερο, η θερμοκρασία ανεβαίνει και το μόνο που θέλουμε είναι να καθίσουμε με μία καρέκλα στον ήλιο για να πάρουμε χρώμα και να ονειρευτούμε παραλίες και μέρη τροπικά. Θα αργήσουμε να το κάνουμε λίγο ακόμα γιατί, σα να μην έφτανε ο καιρός, έχουμε και την πανδημία που μας περιορίζει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φέρουμε το καλοκαίρι και την αίσθηση παραλίας σε εμάς!

Πώς θα το κάνουμε; Με τα πιο καλοκαιρινά λάδια σώματος και βρήκαμε τα 30 που θα σε ξετρελάνουν. Είναι έλαια θρεπτικά, αναζωογονητικά, που επαναφέρουν τη λάμψη της επιδερμίδας και την ενυδατώνουν σε βάθος ενώ την τυλίγουν στις πιο tropical, μεθυστικές μυρωδιές. Κάποια έχουν ιριδίζοντα στοιχεία για επιπλέον λάμψη και κάποια άλλα έχουν σοκολατένιο χρώμα για διακριτικό μαύρισμα στα πόδια. Όλα ωστόσο απορροφουνται άμεσα, δεν αφήνουν λιπαρότητα, δεν μεταφέρονται στα ρούχα και η μυρωδιά τους κρατά πραγματικά για ώρες.

Κάνε ένα ακόμα scroll και ανακάλυψέ τα στην gallery που ακολουθεί. Έχουμε αναλύσει τι κάνει το κάθε ένα, σε τι θα σε ωφελήσει και πώς μυρίζει για να είσαι πλήρως ενημερωμένη πριν βάλεις το καλοκαιράκι στη ζωή σου!

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 προϊόντα που θα σου χαρίσουν τις πιο καλοσχηματισμένες και απαλές μπούκλες ever


Πηγή