Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Mega Guide: 30 προϊόντα ματιών για κάθε σου ανάγκη

Η πιο δημοφιλής ερώτηση που λαμβάνω σαν beauty editor όποτε με ρωτούν με τι ασχολούμαι είναι η: “Ποια είναι μία καλή ενυδατική;”. Συνήθως απαντώ πως δεν υπάρχει μία και μόνο καλή και πως εξαρτάται από την επιδερμίδα της κάθε μίας μας. Το δίχως άλλο, αμέσως μετά, έρχεται η δεύτερη ερώτηση: ”Πες μία καλή κρέμα ματιών”. Εντάξει, δεν είναι ερώτηση, είναι παρακίνηση αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι πως δεν υπάρχει ούτε μία καλή ενυδατική, ούτε και μία καλή κρέμα ματιών και με αυτή την αφορμή θα κάνουμε focus στην περιποίηση αυτής της περιοχής σήμερα. 

Όλα μα όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες που έχει η κάθε μία μας. Κάποια μπορεί να την απασχολούν οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια και κάποια άλλη οι μαύροι κύκλοι. Κάποια μπορεί να θέλει απλά ενυδάτωση και κάποια άλλη να έχει σακούλες. Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα πάρουν όλες οι παραπάνω την ίδια κρέμα. Δεν υπάρχει όμως μόνο κρέμα στο μενού… Υπάρχουν επίσης οροί και μάσκες! Οι οροί είναι υπερσυμπυκνωμένα προϊόντα για εντατική αντιμετώπιση και οι μάσκες εβδομαδιαία boost. 

Ποια λοιπόν είναι τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους; Η πιο καλή ενυδατική, η πιο καλή αντιρυτιδική, η πιο καλή μάσκα για φρεσκάρισμα και ο πιο καλός ορός για εντατική δράση; Όλα αυτά συγκεντρώσαμε στον σημερινό Mega Guide που θα βρεις με ένα scroll παρακάτω. Σκέψου λοιπόν τι χρειάζεσαι και ρίξε μία ματιά για να πάρεις απάντηση στην… πιο συγκεκριμένη πλέον ερώτησή σου! 

Διάβασε ακόμα: Ίσια, σπαστά, σγουρά: Όσα δεν ήξερες για τον τύπο των μαλλιών σου 


Πηγή