Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Mega-guide: 30 σκούρα κραγιόν γιατί χωρίς Xmas χρώμα στα χείλη δεν γίνεται

Το ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά το έχουμε καταστήσει σαφές αν και δεν χρειαζόταν. Ξεκάθαρα, οι φετινές γιορτές θα διαφέρουν από τις προηγούμενες αλλά δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε το γεγονός αυτό να μας ρίξει ψυχολογικά. Θα κρατήσουμε ό,τι μπορούμε από τις παραδόσεις των Χριστουγέννων είτε αυτό σημαίνει ότι θα ψήσουμε (και θα φάμε) πολλά ταψιά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, είτε ότι θα φορέσουμε παγιέτες για να καθίσουμε στον καναπέ ή και ότι θα βάλουμε sexy σκούρα κραγιόν.

Μέχρι τώρα, τα κραγιόν είχαν κρυφτεί μέσα στα νεσεσέρ μας εξαιτίας της μάσκας αλλά ποιος είπε ότι δεν θα τα φορέσουμε καθόλου; Ναι, θα βάλουμε σκούρο κραγιόν την ημέρα των Χριστουγέννων και θα λερώσουμε τα μάγουλα και τα χείλη των αγαπημένων μας προσώπων που θα έρθουν στο σπίτι μας για τις γιορτές (μέχρι 9 γίνεται).

Εμείς κάνουμε τις γιορτινές ημέρες αυτό που είναι, εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα όχι τα κραγιόν όμως, γιατί να μη βάλουμε χρώμα στις γιορτές; Γιατί να μη νιώσουμε όμορφες και σαγηνευτικές; Γιατί να μην κρατήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων; Αντί να απαντήσεις όμως, κάνε ένα scroll στην παρακάτω gallery. Οι ερωτήσεις ήταν ρητορικές και ετοιμάσαμε για εσένα 30 σκούρα κραγιόν (από μπορντό ως και μωβ) που πρέπει να φορέσεις αυτές τις γιορτές. Ναι, μέσα στο σπίτι…

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 Χριστουγεννιάτικα βερνίκια για απόλυτα glam γιορτινά μανικιούρ

 


Πηγή