Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Mega–guide: 30 υγρά μεικάπ για κάθε ανάγκη επιδερμίδας

Μπορεί να έχουμε χάσει λογαριασμό των lockdown, μπορεί να έχουμε ένα χρόνο να πάμε για ποτό και μπορεί οι μάσκες προστασίας να έχουν γίνει δεύτερο δέρμα μας αλλά αυτό δεν μας πτοεί! Ναι, προφανώς και τα αγαπημένα μας κραγιόν βρίσκονται βαθιά κρυμμένα στον πάτο των συρταριών μας αλλά φοράμε μεικάπ και βάφουμε τα μάτια μας. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διατηρήσουμε ένα level κανονικότητας και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, παρ᾽όλο που τα 2/3 του προσώπου μας είναι συνήθως καλυμμένα.

Έχοντας λοιπόν μιλήσει για τις μάσκαρα που πρέπει να βρίσκονται στο «beauty ραντάρ» σου ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα υγρά μεικάπ. Η άνοιξη άλλωστε είναι ανεπίσημα εδώ και θα χρειαστεί  μία ανανέωση στο νεσεσέρ μας. Μετά από εξαντλητικά τεστ και δοκιμές παλιών αλλά και νέων μεικάπ που θα βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά, καταλήξαμε στα 30 που πρέπει να σημειώσεις και έχουμε ένα για κάθε ανάγκη.

Έχεις σπυράκια; Έχουμε το μεικάπ για εσένα! Φοβάσαι τα σπυράκια; Έχουμε αυτό που χρειάζεσαι! Θέλεις απόλυτη ή ελαφριά κάλυψη; Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε! Με ένα scroll στην παρακάτω gallery θα βρεις όλα τα μεικάπ που ετοιμάσαμε για εσένα και θα διαβάσεις τι μπορεί να κάνει το κάθε ένα για εσένα και την επιδερμίδα σου. Τι περιμένεις; Scroll baby, scroll!

Διάβασε ακόμα: Mega-Guide: 30 λάδια προσώπου για κάθε ανάγκη και επιδερμίδα


Πηγή