Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Mega-Guide: 30 face mist που θα αλλάξουν την επιδερμίδα σου αυτό το καλοκαίρι

Τα mist προσώπου δεν είναι κάποια νέα ανακάλυψη για τον κόσμο της ομορφιάς. Είναι προϊόντα που ναι μεν δεν ήταν δημοφιλή αλλά υπήρχαν πάντοτε κυρίως στην πιο απλή τους μορφή. Ήταν, με λίγα λόγια, απλά νερά σε μορφή σπρέι όπως το θρυλικό Evian που έγινε κάπως διάσημο όταν τα έπιασε στα χέρια της η ανεπανάληπτη Ντένη Μαρκορά. 

Αν δεν ξέρεις ποια είναι η Ντένη Μαρκορά είσαι μάλλον πολύ μικρή και σε καταλαβαίνουμε αλλά θέλουμε να βάλεις MEGA άμεσα και να δεις «Δύο Ξένους» για να μορφωθείς. Εσύ ωστόσο που ξέρεις την Ντένη, θα θυμάσαι πως ψεκαζόταν συνεχώς με το νεράκι αυτό, κυρίως όταν κάποιος την σύγχυζε ή ένιωθε πως υπάρχει μεγάλο ντεκαντάνς. Όχι, δεν ήταν απλά μέρος του σεναρίου. Το ενυδατικό νερό στο πρόσωπο μπορεί να κάνει τα πάντα για την επιδερμίδα και τη διάθεσή μας. 

mega guide face mist spreiS prosopoy enidatika spri

Ανάλογα με τα συστατικά του, μπορεί να καταπραΰνει, να ενυδατώσει, να καλμάρει, να φροντίσει, να προστατέψει από τη μόλυνση και τη μπλε ακτινοβολία, να χαρίσει ματ αποτέλεσμα στο δέρμα… Γι᾽αυτό σήμερα δεν υπάρχει μόνο το Evian αλλά εκατοντάδες άλλα που μπορούν να προσφέρουν στο δέρμα σου αυτό που χρειάζεται, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι. Με τις συνεχόμενες εναλλαγές από τη ζέστη (έξω) στο κρύο (μέσα), με την υγρασία, τη θάλασσα και όλα τα λοιπά που συμβαίνουν στο δέρμα το καλοκαίρι, ένα face mist σου είναι ξεκάθαρα απαραίτητο. 

Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να πάρεις αυτό που ακριβώς χρειάζεσαι και να αλλάξεις την επιδερμίδα σου, συγκεντρώσαμε 30 διαφορετικά στην παρακάτω gallery και ναι, ανάμεσά τους υπάρχει και το Evian της Ντένης. Προτείνουμε να ρίξεις μία ματιά, να βρεις το δικό σου και να βάλεις στη ζωή σου αυτό το multi tasking προϊόν και -γιατί όχι- να νιώσεις λίγο σαν τη Ντένη, θα σου κάνει καλό! 

Διάβασε ακόμα: Mega Guide: 30 αντηλιακά σώματος με SPF 30, 50 ή και καθόλου… 


Πηγή