Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Mega Guide: 50 lip balm που θα σώσουν τα χείλη σου κάτω από τη μάσκα

Η μέρα της μιας κάποιας μεγαλύτερης ελευθερίας μας πλησιάζει και η χαρά μας είναι ανείπωτη! Θα μπορέσουμε να περπατήσουμε λίγο περισσότερο από το οικοδομικό μας τετράγωνο, να πάμε κομμωτήριο και να δούμε λίγο κόσμο αλλά… Πάντα φορώντας μάσκα! Όπως έχουμε ήδη πει, η μάσκα δεν είναι ό, τι καλύτερο για την επιδερμίδα μας και συγκεκριμένα για τα χείλη μας. Δεν μπορούμε να βαφόμαστε πλέον όπως βαφόμασταν, θα πρέπει να προσαρμόσουμε τη ρουτίνα μας και οπωσδήποτε να επενδύσουμε σε ένα lip balm.

Η περιοχή των χειλιών πρέπει να είναι προστατευμένη κάτω από τη μάσκα… λες και θέλαμε μία παραπάνω δικαιολογία για να πάρουμε άλλα δέκα lip balm! Σκεφτήκαμε λοιπόν να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και κάναμε έρευνα… Πολύ σχολαστική έρευνα, τόσο σχολαστική όσο το πλύσιμο των χεριών μας! Βρήκαμε λοιπόν πολλά lip balm για κάθε ανάγκη, σε κάθε χρώμα, με κάθε γεύση και άρωμα και για κάθε budget.

Πενήντα, ναι 50, lip balm συγκεντρώσαμε στην gallery πoυ ακολουθεί και θέλουμε να τα δεις για να διαλέξεις το δικό σου. Είναι το τέλειο ανοιξιάτικο δωράκι που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και ένα απαραίτητο όπλο για το δέρμα σου κάτω από τη μάσκα. Κάνε λοιπόν ένα scroll και απόλαυσε την πιο mega gallery που κάναμε στην καραντίνα μέχρι στιγμής!

Διάβασε ακόμα: 7 celebrities που έκαναν beauty… τρέλες στην καραντίνα!


Πηγή