Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Mega-guide: 7 αντηλιακά για πρόσωπο, 7 για σώμα + 1 πασπαρτού!

Μου φαίνεται σχεδόν απίστευτο το γεγονός ότι, ο Ιούνιος πέρασε και ήδη βρισκόμαστε στην 6η μέρα του Ιουλίου. Πότε πέρασε τόσο καιρός;!

Ομοίως, μου φαίνεται απίστευτο (οριακά αδιανόητο) το ότι πολλά κορίτσια που γνωρίζω ΔΕΝ έχουν αγοράσει ακόμα αντηλιακό.

Δεκάδες είναι φορές που έχουμε συζητήσει για την αντηλιακή προστασία όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι. Γι’ αυτό μου φαίνεται αδιανόητο το ότι υπάρχουν κορίτσια που δεν έχουν αγοράσει αντηλιακό.

Για να είμαι δίκαιη, πολλές χρησιμοποιούν τα περσινά τους για οικονομία και έχει λογική αυτή η κίνηση, αλλά… δεν έχει αποτελεσματικότητα.

via GIPHY

Εδώ θα μάθεις ποιες κινήσεις πρέπει να κάνεις μετά την παραλία

Τα περσινά σου αντηλιακά δεν είναι αποτελεσματικά

Τα περσινά σου αντηλιακά δεν σε προστατεύουν όσο λένε και δεν υπάρχει τρόπος να υπολογίσεις αν είναι αποτελεσματικά ή όχι. Απλά πρέπει να περιμένεις να δεις αν θα καείς και αυτό είναι λάθος στον πυρήνα του.

Το αντηλιακό σαν προϊόν δεν είναι ακριβό. Δεν είναι ούτε οικονομικό όμως, είναι απόλυτα απαραίτητο και αξίζει την επένδυση. Υπάρχουν άλλωστε τόσες επιλογές!

Μπορείς να βρεις οικονομικά αντηλιακά που σε προστατεύουν και καλύπτουν επιπλέον ανάγκες σου. Μπορείς να βρεις και ακριβότερα αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου.

via GIPHY

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις το τέλειο

Το θέμα είναι να το κάνεις και να μην αφήσεις να περάσει άλλη καλοκαιρινή μέρα χωρείς προστασία. Εδώ έρχομαι εγώ για να σε βοηθήσω.

Παρακάτω έχω συγκεντρώσει 7 αντηλιακά προσώπου για κάθε ανάγκη, 7 αντηλιακά σώματος για κάθε γούστο και 1 αντηλιακό πασπαρτού για εσένα που βαριέσαι.

Κάνε ένα ακόμα scroll, ρίξε μία ματιά και σε παρακαλώ, πάρε αυτά που χρειάζεσαι για να απολαύσεις τον ήλιο με ασφάλεια… Και να πάψεις να ακούς τη γκρίνια μου!

Εδώ θα μάθεις πότε λήγουν τα αντηλιακά


Πηγή