Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Nefertiti's Touch: Η πλήρης ανανέωση και λάμψη του προσώπου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το πρόγραμμά σας είναι αναμφίβολα γεμάτο με πολλές κοινωνικές και επαγγελματικές συναντήσεις, οικογενειακές συγκεντρώσεις, ραντεβού με φίλους, ταξίδια, εκδρομές, εξόδους. Εάν θέλετε η ομορφιά και η λάμψη σας να γίνει το επίκεντρο της προσοχής όλων, όπου κι αν πάτε, ό,τι κι αν κάνετε, ήρθε η ώρα να χαρίσετε στον εαυτό σας το καλύτερο δώρο: Nefertitis Touch είναι η πλέον ολοκληρωμένη θεραπεία ανανέωσης και λάμψης προσώπου, που μπορείτε να την απολαύσετε αποκλειστικά στα Δερματολογικά Κέντρα IQ (Intensive Quality) Skin Clinics από έμπειρη ιατρική ομάδα και τον Dr. Τζερμιά, Επιστημονικό Διευθυντή και Δερματολόγο.

Η θεραπεία Nefertiti’s Touch περιλαμβάνει μια σειρά από τις πιο δραστικές μη-επεμβατικές μεθόδους αναζωογόνησης προσώπου, που από τον τρόπο που εφαρμόζονται, μέσα σε χρόνο ρεκόρ, θα σας κάνουν να νιώσετε πλήρως ανανεωμένες και νεότερες, έτοιμες να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά με φουλ αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Filler υαλουρονικoύ οξέος: αποκαθιστά τη λεία και νεανική όψη της επιδερμίδας. Η ικανότητά του είναι να “γεμίζει” τις μόνιμες πτυχώσεις του δέρματος σε διάφορες περιοχές του προσώπου, όπως οι “παρενθέσεις” δεξιά και αριστερά του στόματος, τα κενά στα χείλη, τα ζυγωματικά και το πηγούνι. Οι εγχύσεις γίνονται με εξελιγμένη τεχνική, ώστε η  αναπλήρωση του χαμένου όγκου και η ανόρθωση των ιστών, η εξάλειψη των μαύρων κύκλων και της χαλάρωσης του δέρματος να επιτυγχάνονται με τον βέλτιστο και τον ταχύτερο τρόπο.

Botox: η πιο διάσημη θεραπεία ομορφιάς σε όλο τον κόσμο είναι η μοναδική που μπορεί με μη-επεμβατική διαδικασία να διορθώσει άμεσα τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου. Το γέλιο, η έκπληξη, ο μορφασμός είναι κινήσεις του προσώπου που εκδηλώνουν συναισθήματα, αλλά και που δημιουργούν ρυτίδες. Η σύγχρονη δερματολογία έχει καταφέρει να τις αντιμετωπίσει με τις εγχύσεις της βοτουλινικής τοξίνης στο μέτωπο και το μεσόφρυο, αλλά και στην εξωτερική γωνία των ματιών ή αλλιώς στο “πόδι της χήνας”. Τώρα, μετά από 30 χρόνια εφαρμογής, η τεχνική του botox έχει τελειοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, που η φρεσκάδα και η λάμψη στο πρόσωπό σας είναι εγγυημένη, χωρίς να χάνετε την φυσικότητα της έκφρασής σας.

Μεσοθεραπεία ανάπλασης και λάμψης: προσφέρει θεαματική ανανέωση στο πρόσωπο μέσω της αξιοποίησης των αυξητικών παραγόντων του δικού σας αίματος. Είναι η πλέον ενισχυμένη έκδοση της απλής αυτόλογης μεσοθεραπείας και εφαρμόζεται με ανώδυνη διαδικασία για να βελτιώσει την υφή της επιδερμίδας, να “σβήσει” τις απαλές ρυτίδες, να επαναφέρει την σφριγηλότητα και την “χαμένη” λάμψη του δέρματος. Η δράση της είναι απόλυτα ασφαλής και τα αποτελέσματα εντυπωσιακά.

Φωτοθεραπεία: αναζωογονεί το πρόσωπο με απόλυτα φυσικό τρόπο. Έχει ισχυρή αναγεννητική και αντιγηραντική δράση, ανανεώνει τα κύτταρα και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος. Εφαρμόζεται στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος αναζωογόνησης προσώπου “Nefertiti’s Touch”, μαζί με μάσκα ενισχυμένης ενυδάτωσης,  καθώς αντιμετωπίζει αποτελεσματικά χαλάρωση και λεπτές γραμμές έκφρασης. Προτείνεται για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος.

Home

Αρχική


Πηγή