Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

#NoMakeUp Beauties: 10 celebrities που μας έχουν εντυπωσιάσει με τη φυσική ομορφιά τους

Το #nomakeup είναι μια τάση που έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια και την οποία ακολουθούν πολλά κορίτσια θέλοντας να δείξουν ότι δεν έχουν κανένα κόμπλεξ με την άβαφη εκδοχή του εαυτού τους. Φωτογραφίζονται, λοιπόν, στο Instagram και δείχνουν πώς είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Σε αυτό το τρυπάκι έχουν μπει εδώ και καιρό και οι celebrities αυτού του κόσμου. Hollywood stars και εντυπωσιακές Ελληνίδες ποζάρουν στο Instagram account τους μόλις έχουν ξυπνήσει το πρωί, ξαπλωμένες στον καναπέ τους ή βγάζουν την καθιερωμένη πια #nomakeupselfie.

Δείχνουν, έτσι, πως δεν έχουν καμία αγωνία και κανένα άγχος για το πώς είναι χωρίς μακιγιάζ, αποδεικνύοντάς μας παράλληλα και πόση αυτοπεποίθηση έχουν. Και, βέβαια, πόσο όμορφες είναι χωρίς φτιασίδια. Γιατί με elegant και εντυπωσιακό μακιγιάζ τις έχουμε θαυμάσει ουκ ολίγες φορές.

Τη φυσική τους ομορφιά δεν έχουμε την ευκαιρία να την αντικρίζουμε κάθε μέρα, όμως. Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις 10 πιο εντυπωσιακές γυναίκες που ξέρουμε και που έχουν τολμήσει να ποζάρουν χαλαρές, χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Και, πραγματικά, ήταν όλες τους υπέροχες.

Διάβασε ακόμα: Αγνώριστη! Η Billie Eilish μόλις έκανε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της


Πηγή