Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Online dating: Υπάρχει ένας τρόπος για να κάνεις το προφίλ σου ακαταμάχητο

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: Το μέλλον των σχέσεων είναι το online dating και η πανδημία κατέστησε σαφές ακόμα και στους πιο δύσπιστους, ότι από εδώ και πέρα, πρώτα θα συναντάς τον έρωτα διαδικτυακά, και μετά ΙRL! Ήρθε λοιπόν η ώρα να το δεχτούμε για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Και ποιο είναι το παρακάτω; Μα φυσικά η αναζήτηση και τελικά η εύρεση του κατάλληλου συντρόφου, αυτού που θα μας βγάλει από τη μοναξιά και θα μας προσφέρει συγκινητικές στιγμές απείρου κάλλους.

Και μιας και έχεις μπει στο τριπάκι να ασχοληθείς με το online dating, ευτυχώς υπάρχουν άπειρες πλατφόρμες για να μπορέσεις να κάνεις τη δουλίτσα σου, λέω να σου μεταλαμπαδεύσω κάποιες πολύ βασικές πληροφορίες-γνώσεις, οι οποίες θα κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό το προφίλ σου και θα σου εξασφαλίσουν ακόμα περισσότερα matches (καρδούλες για να το πούμε και στα ελληνικά).

Σύμφωνα λοιπόν με περιοδικά του εξωτερικού, που εξειδικεύονται σε θέματα σχέσεων, βασικό ρόλο παίζει η φωτογραφία σου. Η πλειοψηφία την προτιμά ολόκληρη, δηλαδή να φαίνεται όλο σου το σώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια που λέμε, και φυσικά να είναι καθαρή. Ευπρόσδεκτες είναι επίσης οι φωτογραφίες που σε απεικονίζουν να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου χόμπι, με αυτά που έχουν να κάνουν με τη φύση και την περιπέτεια, να κερδίζουν πολλούς πόντους.

Βέβαια όλα αυτά ωχριούν μπροστά στα μεγάλα μέσα, που είναι ικανά να σου εξασφαλίσουν τόσα requests και προτάσεις που δεν θα προλαβαίνεις να τα μετρήσεις. Δοκίμασε να βάλεις φωτογραφία με σκυλάκι ή γατάκι, και η επιτυχία είναι εγγυημένη. Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί σε κάποιον που αγαπάει τα ζώα. Και είναι λογικό!


Πηγή