Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Obsess much? Το νέο Vinotherapist™ Replenishing Vegan Body Butter μας έχει γίνει εμμονή

Το 1999 η Caudalie δημιουργεί το πρώτο Spa Vinothérapie™ στο Bordeaux. Απολαυστικές θεραπείες με καθαρά και εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα. Στην καρδιά των αμπελώνων, σε μια εξαίσια τοποθεσία, οι θεραπευτές του Spa προσφέρουν μοναδικές θεραπείες χάρη στη γνώση και την εμπειρία τους εδώ και πάνω από μια εικοσαετία. Από αυτή τη γνώση και εμπειρία δημιουργήθηκε η σειρά Vinotherapist™: η πρώτη σειρά καθαρών και επαγγελματικών προϊόντων σώματος της Caudalie.

Αναπλήρωση
Κατά του κνησμού
100% απόλαυση

Η πολύ ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, οι φαγούρες και οι κοκκινίλες είναι συμπτώματα της ατοπικής δερματίτιδας, της δεύτερης πιο συχνής ασθένειας του δέρματος μετά την ακμή. Η επιδερμίδα δέχεται επίθεση και αναζητά την κατάλληλη λύση.  Η Caudalie παρουσιάζει το Vinotherapist™ Replenishing Vegan Body Butter, ένα βούτυρο σώματος κατά του κνησμού, εμπνευσμένο από το Spa Vinothérapie Caudalie στο Bordeaux. Μια σύνθεση vegan με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Ένα κοκτέιλ φυσικών και εξαιρετικά θρεπτικών συστατικών.

Έλαιο χουρμαδιάς της ερήμου, που συμβάλλει στην ενίσχυση του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας, θρέφει και επανορθώνει τις ξηρές επιδερμίδες.

Έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού, γνωστό για την αντιοξειδωτική του δύναμη αλλά και πλούσιο σε ωμέγα-6 και 9 που θρέφουν την επιδερμίδα.

Βιολογικό βούτυρο καριτέ, ένα φυσικό μαλακτικό που αναπληρώνει τα λιπίδια, θρέφει και επανορθώνει τις ξηρές επιδερμίδες.

Βιολογικό αμυγδαλέλαιο, που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και σατινένια.

Το μίγμα αυτών των συστατικών προσφέρει μια πλούσια και μεταξένια υφή που απλώνεται ευχάριστα και απορροφάται γρήγορα, σε μια φυσική σύνθεση χωρίς ορυκτά έλαια, PEG και σιλικόνες, με άρωμα αμυγδάλου φυσικής προέλευσης.

3

Μια 100% απολαυστική υφή σε μια καθαρή και αποτελεσματική σύνθεση.

Αυτό το βούτυρο πλούσιας υφής θρέφει εντατικά για 24 ώρες και επανορθώνει και τις πιο ξηρές επιδερμίδες για άνεση μεγάλης διάρκειας. Πλούσιο σε λιπίδια φυτικής προέλευσης, προσφέρει αναπλήρωση των λιπιδίων της επιδερμίδας, κάνοντάς την πιο λεία και πιο ελαστική. Απλώνεις πρωί και βράδυ από τους αστραγάλους έως τους μηρούς, κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το προϊόν.

4


Πηγή