Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

On the beauty desk: Τα πράγματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο γραφείο της ομορφιάς

Αρχικά θέλω να σου πω πως δεν υπάρχουν μόνιμα μία ντουζίνα ξεραμένα φύλλα επάνω στο γραφείο μου. Μπισκότα ναι, μικρά πόνυ ναι, φύλλα όχι. Τα έφερα από το σπίτι για να φωτογραφίσω τις beauty αφίξεις. Μιας λοιπόν που μίλησα για beauty αφίξεις, ας περάσω απευθείας στο θέμα μου χωρίς να χρονοτριβώ: Ήρθε το φθινόπωρο και τα φθινοπωρινά πράγματα και ουρλιάζω από χαρά! Δεν μισώ το καλοκαίρι σε καμία περίπτωση αλλά κάθε που αλλάζει ο καιρός και γίνεται πιο βροχερός και μελαγχολικός εγώ χαίρομαι #anomali. Δες τα προϊόντα που μας έκαναν να χαιρόμαστε όλες εδώ στο γραφείο…

#1 Lip balm. Κορρές, Pure Greek Olive Lip Balm. Έχει έρθει καιρό αλλά τώρα το χρησιμοποίησα πρώτη φορά γιατί τώρα έσκασαν τα χείλη μου και ΤΩΡΑ το λατρεύω. Όπως και όλα τα lip balm της Κορρές εξάλλου.

#2 Γαλάκτωμα μαλλιών για κοτσίδες. L’ Oreal Paris Stylista The Braid Milk. Είναι ένα γαλάκτωμα που χαρίζει στα μαλλιά κράτημα αλλά και λάμψη ώστε να κάνεις τις πιο εντυπωσιακές κοτσίδες. Seriously, είναι μαγικό.

#3 Άρωμα. Jo Malone London, Honeysuckle & Davana. Είναι το μόνο λουλουδένιο άρωμα που έχω ερωτευτεί ποτέ. Μυρίζει αγιόκλημα και αρτεμίσια και δεν έχεις μυρίσει όμοιό του.

#4 Κρέμα χεριών. The Body Shop, Vanilla Pumpkin Hand Cream. Η limited edition φθινοπωρινή κρέμα χεριών που μυρίζει φρεσκοψημένους σπόρους γλυκιάς κολοκύθας και βανίλια… δηλαδή φθινόπωρο!

#5 Βερνίκι νυχιών. Bobbi Brown, Nail Polish στην απόχρωση Khaki. Για αυτή την απόχρωση θα σταματήσω να τρώω τα νύχια μου. ΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΤΑΤΙΣ θα το κάνω!

#6 Mολύβι φρυδιών. Benefit, Brow Contour Pro. Το «πολυεργαλείο» που περιλαμβάνει μια πιο ανοιχτή απόχρωση και μία πιο σκούρα απόχρωση για τα φρύδια, διορθωτικό για το περίγραμμα και highlighter για το τόξο των φρυδιών. Όλα όσα χρειάζεσαι δηλαδή για τα φρύδια σου και ναι, είναι σαν εκείνα τα στιλό που είχαμε μικρές.

#7 Κραγιόν. Chanel, Le Rouge Crayon de Couleur στην απόχρωση Νude. Είναι το κραγιόν που φορούν εκείνες που δεν θέλουν να φορούν κραγιόν. Είναι το τέλειο κραγιόν!

#8 Αντηλιακό. The Pionears, Yogurt UV Shield Sunscreen SPF 50. Τι εννοείς γιατί αντηλιακό; Γιατί πρέπει να φοράμε αντηλιακό και το Χειμώνα και συγκεκριμένα αυτό το ελαφρύ και τέλειο αντηλιακό!

Διάβασε ακόμα:

Τα κόκκινα βερνίκια νυχιών που πρέπει να αγοράσεις έστω μία φορά στη ζωή σου

Trends FW/18’: I woke up like this μαλλιά. Κυριολεκτικά

Ποια είναι τελικά τα τέλεια φρύδια; Ας το συζητήσουμε…


Πηγή