Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Pantone color of the year 2022 Very Peri: To χρώμα της χρονιάς είναι τέλειο για το νεσεσέρ σου

Καθώς ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε το 2021, θυμόμαστε τη χρονιά που πέρασε, τις προσδοκίες που είχαμε, τι έγινε τελικά… Ανάμεσα σε αυτές τις σκέψεις και τις ελπίδες  μας για το νέο έτος, εμφανίστηκε η Pantone προβλέποντας το χρώμα που θα χαρακτηρίσει τη χρονιά που έρχεται. Το όνομα αυτού Very Peri ή PANTONE 17-3938, «μία δυναμική μπλε απόχρωση με ζωηρούς ιώδεις, κόκκινους τόνους».

«Συνδυάζοντας την πιστότητα και τη σταθερότητα του μπλε με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του κόκκινου, αυτή η πιο χαρούμενη και ζεστή, από όλες τις μπλε αποχρώσεις, συμβολίζει ένα ενδυναμωτικό μείγμα καινοτομίας», δήλωσε η Pantone σε στην παρουσίαση της νέας απόχρωσης.

Πέρισυ, η χρονιά χαρακτηρίστηκε –για πρώτη φορά- από δύο χρώματα, καθώς η Pantone ήθελε να αποτυπώσει χρωματικά την πιο αλλόκοτη χρονιά που είχαμε ποτέ. Το 2022 τώρα, σηματοδοτεί την πρώτη φορά στην ιστορία του Χρώματος της Χρονιάς, που το ινστιτούτο δημιούργησε ένα νέο χρώμα, το οποίο αντιπροσωπεύει το παγκόσμιο τοπίο.

#LavenderNails: Γιατί η λεβάντα δεν μυρίζει απλά όμορφα! Είναι ένα όμορφο άνθος με τέλειο χρώμα

Periwinkle dreams

«Το Very Peri επιδεικνύει μια αυθάδη, χαρούμενη στάση και μια δυναμική παρουσία που ενθαρρύνει τη θαρραλέα δημιουργικότητα και τη φαντασιακή έκφραση», δήλωσε η Leatrice Eiseman, η executive director του Pantone Color Institute. Η απόχρωση άλλωστε, είναι εμπνευσμένη από την άνοδο των παιχνιδιών, το metaverse και την αυξανόμενη δημοτικότητα των εικονικών νομισμάτων και των NFTs..

«Καθώς η κοινωνία συνεχίζει να αναγνωρίζει το χρώμα ως μια κρίσιμη μορφή επικοινωνίας, και ως έναν τρόπο έκφρασης και διαμόρφωσης ιδεών και συναισθημάτων, καθώς και δέσμευσης και σύνδεσης, η πολυπλοκότητα αυτής της νέας μπλε απόχρωσης με τους ερυθρούς βιολετί τόνους, υπογραμμίζει τις αμέτρητες δυνατότητες που παρουσιάζονται μπροστά μας», εξηγεί η Laurie Pressman, αντιπρόεδρος του Pantone Color Institute.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PANTONE (@pantone)

Πώς όμως θα υιοθετήσεις όμως το Very Peri; Πώς θα το βάλεις στο νεσεσέρ και το μακιγιάζ σου; Σύμφωνα με το Pantone Color Institute, θα δούμε ματ αλλά και λαμπερές σκιές στα μάτια και τα νύχια αλλά και στα μαλλιά. Είναι μία πιο διασκεδαστική προσέγγιση την οποία θέλουμε να γνωρίσεις και εσύ, αλλά και να υιοθετήσεις για το 2022.

Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο Very Peri προϊόντα που πρέπει να αποκτήσεις για να υποδεχτείς το νέο έτος. Κάνε ένα scroll και δες τα όλα παρακάτω.

#VioletNails: Το βιολετί είναι πιο καλοκαιρινό από ότι νομίζεις και έχουμε τις αποδείξεις




Πηγή