Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Qiqi: Makes you feel like you just left the salon

Η Angelopoulos Hair Company σας παρουσιάζει τα πρωτοποριακά προϊόντα Qiqi. Η επαναστατική τους τεχνολογία, χωρίς τοξικά συστατικά, θα σας κάνει να νιώθετε σα να έχετε βγει από το κομμωτήριο, κάθε φορά που θα τα χρησιμοποιείτε!

Qiqi Vega: Πρωτοποριακή, Αποτελεσματική, Επαγγελματική

Μια πολυλειτουργική, φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας θεραπεία που μαλακώνει και ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες. Αφήνοντας τα μαλλιά φυσικά ίσια, δυνατά, μαλακά και εύκολα διαχειρίσιμα, είτε μόνιμα (ανανέωση όταν οι ρίζες μεγαλώνουν) είτε ημιμόνιμα (μέχρι 4 μήνες). Το Qiqi Vega έχει σχεδιαστεί για να απαντά και να αντιμετωπίζει όλους τους τύπους και τις συνθήκες των μαλλιών.

Τεχνολογία

Με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, μαλακώνει τα μαλλιά με μακροχρόνιο αποτέλεσμα χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών προϊόντων όπως αλκαλικά συστατικά, φορμαλδεΰδη ή άλλη αλδεΰδη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θραύση και βλάβη των μαλλιών. Με τη φιλική προς το περιβάλλον θεραπεία που μαλακώνει τα μαλλιά, οι επαγγελματίες κομμωτές μπορούν να έχουν στα χέρια τους μία ισχυρή θεραπεία χωρίς να απελευθερώσουν χημικά αέρια στον χώρο. Η επαναστατική μας τεχνολογία χωρίς τοξικά συστατικά, περιέχει ένα μοναδικό μείγμα αμινοξέων που δημιουργείται αποκλειστικά από την Qiqi, αντιδρώντας απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς, μεταμορφώνοντάς τους σε εντελώς ίσια, μαλακή, εύκολα διαχειρίσιμη και ισχυρότερη τρίχα. Η Qiqi Vega είναι ασφαλές να παραμείνει στα μαλλιά χωρίς χρονικό περιορισμό.

Αποκτήστε την Qiqi Vega

Οδηγίες χρήσης
  1. Διάγνωση

Διαγνώστε τον τύπο μαλλιών του πελάτη σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα (μείωση φριζάρισματος, χαλάρωση μπούκλας ή απόλυτο ίσιωμα). Και επιλέγετε την κατάλληλη Qiqi Vega ανάλογα με την κατηγορία μαλλιών.

  1. Λούσιμο

Λούστε τα μαλλιά με Qiqi Love is in the Hair Ultra Cleansing Shampoo, αφήστε 5 λεπτά με τον αφρό και ξεβγάλτε. Επαναλάβετε αν χρειαστεί.

  1. Εφαρμογή

Ανακίνηστε το προϊόν πριν από τη χρήση. Εφαρμόστε τη Qiqi Vega σε χωρίσματα, 0,5 εκ. από τη ρίζα, στα μήκη και τις άκρες. Σιγουρευτείτε ότι τα μαλλιά έχουν αρκετό προϊόν πάνω. Πιάστε τα μαλλιά κότσο και τυλίξτε με μεμβράνη. Αφήστε τη Qiqi Vega να ενεργήσει 45–60 λεπτά χρησιμοποιώντας θερμότητα.

  1. Ξέβγαλμα

Ρίχνοντας νερό στο τριχωτό της κεφαλής με καθοδικές κινήσεις με τα χέρια, αφαιρούμε το προϊόν μέχρι το νερό να βγαίνει διάφανο και το μαλλί να είναι ανάλαφρο σαν να έχουμε αφαιρέσει conditioner.

  1. Στέγνωμα

Με ένα πιστολάκι και τα χέρια στεγνώστε τα μαλλιά 100%.

  1. Πρέσσα ισιώματος

Χρησιμοποιήστε μια επαγγελματική πρέσα μαλλιών που να φτάνει τους 230°C. Εφαρμόστε την πρέσα σε λεπτά χωρίσματα, αργά, από τις ρίζες προς τις άκρες ώσπου να είναι έτοιμο το χώρισμα (5–9 φορές). Στα βαμμένα και ντεκαπαρισμένα μαλλιά χρησιμοποιήστε χαμηλότερη θερμοκρασία (180° – 210°C)

  1. Σαμπουάν και μάσκα

Αφήστε τα μαλλιά να κρυώσουν 5–10 λεπτά. Λούστε σχολαστικά τα μαλλιά με Qiqi Makes You Feel like You Just Left the Salon Shampoo. Εφαρμόστε μαζί Qiqi Not Just Smooth, Insanely Smooth Mask και Qiqi Goodbye Dry, Hello Gorgeous Conditioner και αφήστε τα για 5 λεπτά. Ξεβγάλετε σχολαστικά .

  1. Φινίρισμα

Στεγνώστε τα μαλλιά και απολαύστε το μεταξένιο, απαλό και ίσιο αποτέλεσμα. Μεγαλώστε τη διάρκεια της Qiqi Vega χρησιμοποιώντας τη σειρά μεταπώλησης της Qiqi.

Ολοκληρώστε τη φροντίδα των μαλλιών σας με την πλήρη σειρά προϊόντων της Qiqi

Qiqi Makes You Feel Like You Just Left the Salon Shampoo 300ml

  • Αφαιρεί υπολείμματα styling και άλλες ακαθαρσίες.
  • Αφαιρεί την επίμονη συσσώρευση στα μαλλιά.
  • Αφήνει τα μαλλιά καθαρά και εντελώς ανανεωμένα.
  • Αφαιρεί τις ολισθηρές σιλικόνες όπως κεριά, κρέμες, μους, σπρέι μαλλιών και ξηρά σαμπουάν
  • Παρέχει ένα βαθύτερο και λιγότερο ενυδατικό καθαρισμό σε μια λιπαρή τρίχα.
  • Κατάλληλο για λιπαρά μαλλιά.
  • Συνιστώμενη χρήση: δύο φορές την εβδομάδα
  • Για όλους τους τύπους μαλλιών.

Αποκτήστε το

Conditioner μαλλιών Qiqi Goodbye Dry, Hello Gorgeous Conditioner 300ml

Conditioner μαλλιών Qiqi Goodbye Dry, Hello Gorgeous Conditioner 300ml

Προσφέρει μέγιστη ενυδάτωση και αναδόμηση των κατεστραμμένων μαλλιών. Ταυτόχρονα, τα κάνει ευκολοχτένιστα κι είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

Αποκτήστε το

iqi Not Just Smooth, Insanely Smooth Masque 250ml

Qiqi Not Just Smooth, Insanely Smooth Masque 250ml

Η μάσκα μαλλιών της Qiqi προσφέρει προστασία και είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών. Ενυδατώνει και μαλακώνει κάθε ίνα της τρίχας, επικαλύπτωντάς την με ένα προστατευτικό στρώμα λάμψης. Η απόλυτη θεραπεία για τη διατήρηση των μαλλιών σας απαλά και λαμπερά με μακροχρόνια αποτελέσματα

Αποκτήστε την

Qiqi Love Is In The Air Ultra-Cleansing Shampoo 1000ml

Qiqi Love Is In The Air Ultra-Cleansing Shampoo 1000ml

Βαθιά καθαριστική φόρμουλα που αφαιρεί τη βρωμιά και αφήνει τα μαλλιά καθαρά και φρέσκα. Σχεδιασμένο για να «ανοίξει» την επιδερμίδα των μαλλιών και να τα προετοιμάσει τα μαλλιά για όλες τις υπηρεσίες κομμωτηρίου, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό και με διάρκεια αποτέλεσμα.

  • Αφαιρεί υπολείμματα προϊόντων styling και άλλες ακαθαρσίες.
  • Αφήνει τα μαλλιά καθαρά και εντελώς ανανεωμένα.
  • Αφαιρεί τις ολισθηρές σιλικόνες όπως κεριά, κρέμες, μαλλιά, μους, σπρέι μαλλιών και ξηρά σαμπουάν.

Αποκτήστε το

 

www.angelopouloshair.gr

https://fb.me/AngelopoulosBrazilianKeratinTreatment

  1. 210 8070187· Kifissia
  2. 210 6811990· Halandri
  3. 2107210040 · Kolonaki
  4. 216 7006969· Glyfada
  5. 210 5777870· Peristeri
  6. 213 0380685· Piraeus
  7. 22890 20150· Mykonos (cavo tagoo)
  8. 210 6921050· Ampelokipoi
  9. 210 9346713· Nea Smyrni 
  10. 210 6200830 . Eshop angelopouloshair

Πηγή