Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Rosie Huntington-Whiteley: Ποιο είναι το μυστικό της για πιο natural contouring &4 ακόμη beauty tips

Αν ένας χαρακτηρισμός ταιριάζει στο beauty look της Rosie Huntington-Whiteley αυτός δεν θα ήταν παρά μίνιμαλ! Αποφεύγει τις υπερβολές, έχει φυσική ομορφιά και σε κάθε εμφάνισή της μας εντυπωσιάζει με το μακιγιάζ της. Το καλύτερο; Το τελευταίο διάστημα το supermodel έχει αποφασίσει να μας «εκπαιδέυσει» , παραδίδοντάς μας διαδικτυακά μαθήματα μακιγιάζ και αποδεικνύοντας στην πράξη πως με τα σωστά εργαλεία- προϊόντα και μέσα σε μερικά λεπτά, μπορεί κάθε γυναίκα να πετύχει ένα κομψό και αψεγάδιαστο look!


Και κάπως έτσι, εμείς συγκεντρώσαμε 5 beauty μυστικά της:

1.Το μυστικό της για τέλειο contouring σε λιγότερο από 1 λεπτό
Αν περιμένεις να δεις contouring επιπέδου Kim Kardashian, τότε προσπέρνα αυτό το tip, γιατί η Rosie προτιμά ένα πιο natural contour look για το οποίο χρειάζεται μόλις 1 λεπτό να το πετύχει! Πώς το καταφέρνει; Ποιες είναι οι κινήσεις της; Δες το παρακάτω βίντεο:

 

A post shared by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on Apr 15, 2016 at 11:50am PDT


2. Το μυστικό της για τέλειο cat eye look
Μετά το contouring, η Rosie αποφάσισε να μας μυήσει στην τέχνη του cat eye look δημοσιεύοντας ένα σύντομο βιντεάκι στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, όπου μας έδειχνε on camera πώς το πετυχαίνει. (Κάνε κλικ στο link).

Η Rosie Huntington-Whiteley μας δείχνει βήμα- βήμα πώς πετυχαίνει το τέλειο cat eye!


3. Το μυστικό της όταν ξεβάφεται
Το μοντέλο χρησιμοποιεί cotton pads για να αφαιρέσει το μακιγιάζ του, αλλά το κάνει με μεγάλη προσοχή. «Είναι πολύ σημαντικό πάντα όταν ξεβάφεσαι, ιδιαίτερα στην περιοχή των ματιών, να κάνεις απαλές- ήρεμες κινήσεις χωρίς τρίβεις ή να γδέρνεις το πρόσωπό σου» λέει χαρακτηριστικά.

Rosie Huntington Whiteley 154 Edit1
4. Το μυστικό της για ένα τέλειο χτένισμα
Αν θέλεις να αντιγράψεις το τέλειο, messy (με χαλαρούς κυτματισμούς) χτένισμα της Rosie το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις βήμα-βήμα τις οδηγίες που δίνει η ίδια: «Στεγνώνω τα μαλλιά μου και τα πιάνω σε ένα μικρό κότσο λίγο πριν κοιμηθώ. Το πρωί όταν ξυπνάω, τα λύνω και έχω ένα ελαφρύ κυματισμό, μερικές ακανόνιστες μπούκλες. Αν θέλω μάλιστα να δώσω ακόμη περισσότερο όγκο, ψεκάζω με το ξηρό σαμπουάν.

Rosie Huntington Whiteley by Emma Summerton for Violet Grey Magazine 22

5. Το μυστικό της για πάντοτε ζουμερά και ενυδατωμένα χείλη
Το lip balm, φυσικά, το οποίο δεν αποχωρίζεται. Το αγαπημένο της; Το Burt’s Bees Lip Balm 


Πηγή