Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

SAG Awards 2021: Τα ωραιότερα beauty looks της χθεσινής βραδιάς

Τα SAG Awards (Screen Actors Guild Awards) είναι τα ετήσια βραβεία, που απονέμει το Σωματείο Ηθοποιών στις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία, τα οποία δίνονται στο Hollywood μετά το 1995. Χθες βράδυ, λοιπόν, πραγματοποιήθηκαν τα 27α SAG Awards στο Shrine Auditorium του Los Angeles σε ένα διαφορετικό καθεστώς, όπως επιτάσσει η πανδημία και τα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του Covid-19 ιού.

Για την ακρίβεια, οι Hollywood stars ετοιμάστηκαν, έβαλαν τα καλά τους ρούχα, περιποιήθηκαν τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους και- από την άνεση του σπιτιού τους- παρακολούθησαν μέσω Zoom τη virtual τελετή. Αυτήν τη χρονιά, η διάρκεια των βραβείων ήταν πολύ μικρότερη χρονικά σε σχέση με το παρελθόν. Αντί, δηλαδή, για δύο ώρες που κρατούσε η τελετή στο παρελθόν, φέτος το virtual event διήρκησε ακριβώς μία ώρα.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η ταινία «The Trial of The Chicago 7», που τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερο καστ σε ταινία». Νικητές, επίσης, ήταν τo «The Crown», που πήρε το βραβείο για την καλύτερη δραματική σειρά, και το «Schitt’s Creek», που βραβεύτηκε ως η καλύτερη κωμωδία. Φυσικά, στα πλαίσια αυτού το event, δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε τις υπέροχες κυρίες που «περπάτησαν» στο virtual κόκκινο χαλί και τράβηξαν όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή τους.

Ξεχωρίσαμε, λοιπόν, και σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς, τα οποία -σίγουρα- είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Από την Kerry Washington και το matchy-matchy μακιγιάζ με το outfit της, μέχρι το glitter eyeliner της Cynthia Erivo, οι επιλογές των stars σε μαλλιά και μακιγιάζ δεν είχαν σε τίποτα να ζηλέψουν ένα κανονικό κόκκινο χαλί, σαν αυτά που ξέραμε στην προ κορονοϊού εποχή.

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα πιο ακριβά skincare συστατικά του κόσμου


Πηγή