Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Sexy summer legs: 7 beauty tips για τέλεια μαυρισμένα πόδια!

Βρισκόμαστε στην αρχή αυτής της εποχής του χρόνου που τα σορτσάκια, οι φούστες και τα αέρινα φορέματα αποκτούν περίοπτη θέση στη ντουλάπα μας. Και γράφω “αποκτούν περίοπτη θέση” γιατί σίγουρα μερικά από τα ζητήματα που μας προβληματίζουν πριν τα φορέσουμε  είναι α) πώς φαίνονται τα πόδια μας  β) πώς δείχνουν (ή καλύτερα πώς δεν δείχνουν άσχημα) με την ολόλευκη επιδερμίδα γ) πώς θα γίνουν ακόμη πιο απαλά και μεταξένια δ) πώς θα αντιμετωπίσω την κυτταρίτιδα. Και κάπως έτσι, συγκεντρώσαμε τα παρακάτω πολύ χρήσιμα tips που θα μας φέρουν πιο κοντά στο όνειρο των sexy, μαυρισμένων ποδιών!

Διάβασε προσεκτικά:

– Κάνε scrub : Απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα τονώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Με αυτόν τον τρόπο, παράλληλα, βοηθάς να βγουν στην επιφάνεια οι μικρές τριχούλες  

queen proionta 05

Mediterranean Sea Salt Scrub από τη σειρά Spa of the World™ της The Body Shop: Με Θαλασσινό αλάτι από τη θάλασσα της Μεσογείου,αυτό το scrub τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και απολεπίζει την επιδερμίδα χαρίζοντας τη φρεσκάδα. Παράλληλα, αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα.

 

– Αποτρίχωση: Επένδυσε σε ένα καλό ξυραφάκι και μην ξεχνάς πάντοτε να εφαρμόζεις πρώτα στα πόδια σου έναν αφρό/ κρέμα ή λάδι ξυρίσματος, που θα κάνει την επιδερμίδα σου ακόμη πιο λεία και μεταξένια.

queen resize 08

Η ξυριστική μηχανή Venus Swirl με τεχνολογία Flexiball είναι σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται καλύτερα στις καμπύλες και τις δύσκολες περιοχές, όπως τα γόνατα και οι αστράγαλοι, με 5 λεπίδες που η κάθε μια προσαρμόζεται σε κάθε καμπύλη. Παράλληλα, το gel ξυρίσματος, Bic Soleil Aloe Vera Vitamin E περιέχει Aloe Vera & βιταμίνη Ε, ενώ έχει άρωμα ροδάκινο που αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση.

– Εξειδίκευση: Εκτός από την ενυδατική σου κρέμα, φρόντισε να χρησιμοποιείς εξειδικευμένες κρέμες συσφιξης και ανόρθωσης που βοηθούν την επιδερμίδα να βρει τη χαμένη σφριγηλότητά της και βελτιώνουν τον τόνο και την ελαστικότητά της.

queen proionta 01

Η Firmness Body Cream της Youth Lab. είναι μια κρέμα πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες, που συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας, ενώ χάρη στο μοναδικό σύμπλεγμα 3 Body Complex τονώνει, συσφίγγει και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Έχει ευχάριστο άρωμα, απορροφάται άμεσα και διευκολύνει το γρήγορο ντύσιμο.

 

– Μασάζ: Βάλε στο καθημερινό σου πρόγραμμα μερικά λεπτά μασάζ με ένα λαδάκι που τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

queen proionta 04

Λάδι Μασάζ Αναδιαμόρφωσης Σώματος Rose Pepper, από την Apivita: Με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης αυτό το λάδι σώματος με ροζ και το κόκκινο πιπέρι τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας με λίγα λεπτά μασάζ καθημερινά χάρη στο δραστικό μείγμα αιθέριων ελαίων.

 

– Κατά της κυτταρίτιδας: Στην ίδια λογική της σύσφιξης μπορείς να χρησιμοποιείς και μία κρέμα που καταπολεμά την κυτταρίτιδα, τις ατέλειες του δέρματος και την όψη του φλοιού πορτοκαλιού.

queen proionta 03

Slim Design Night από την Elancyl: Δρα αποτελεσματικά κατά της κυτταρίτιδας από την 7η νύχτα, λειαίνει ορατά την όψη φλοιού πορτοκαλιού και προσφέρει σύσφιγξη μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

 

-Spray your legs: Κι αν ακόμη δεν έχεις αποκτήσει μία sunkissed επιδερμίδα… μην ανησυχείς καθόλου! Το spray μαυρίσματος αντανακλά το φως και καλύπτει μικρές ατέλειες, στεγνώνει γρήγορα, έχει μεγάλη διάρκεια και αντέχει στο νερό. Είναι το καλοκαιρινό must – have προϊόν για αψεγάδιαστη, μαυρισμένη επιδερμίδα!

queen proionta 07

Spray On Leg Foundation από την Artdeco: Στην ουσία πρόκειται για ένα spray μαυρίσματος που αντανακλά το φως και καλύπτει μικρές ατέλειες, στεγνώνει γρήγορα, έχει μεγάλη διάρκεια και αντέχει στο νερό. Η σύνθεσή του εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού ενυδατώνει την επιδερμίδα. Είναι ιδανικό για γρήγορο και ομοιόμορφο μαύρισμα. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.

-Κάνε τα να λάμπουν: Αν τέλος, θέλεις να τους χαρίσεις extra λάμψη, τότε χρησιμοποίησε ταμποναριστά στο κέντρο των ποδιών σου ένα λαδάκι με extra λάμψη, που θα τα κάνει μεταξύ άλλων να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά!

queen proionta 02 

Huile Prodigieuse OR από τη Nuxe: Θρεπτικό και επανορθωτικό λάδι με υπέροχο άρωμα που προσφέρει διακριτική λάμψη σε όποιο σημείο του σώματός σου το χρησιμοποιήσεις. 


Πηγή