Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

#SilverElegance Άσε για λίγο το χρυσό στα νύχια και κοίτα 15 ασημί μανικιούρ

Το χρυσό αναδεικνύει το μαύρισμα, είναι sexy και πάει σε όλες. Μοιραία λοιπόν, είναι η νούμερο ένα επιλογή για το glam, καλοκαιρινό σου μανικιούρ.

Και εμείς το λατρεύουμε! Είναι decadent και πολύ εντυπωσιακό αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι λίγο μας κούρασε.

via GIPHY

Θέλουμε κάτι διαφορετικό και για το σημερινό nailspiration, αποφασίσαμε να σου δείξουμε το ασημί. Είναι εξίσου λαμπερό, εξίσου glam αλλά δεν το φοράμε πολύ το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έχει και το neon την τιμητική του

Μα γιατί!;

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί είναι τόσο ριγμένο αυτό το μεταλλικό χρώμα. Αναδεικνύει το μαύρισμα όσο και το χρυσό και πάει πραγματικά με όλα. Άσε που η μείξη χρυσό-ασημί είναι πολύ κομψή και on trend.

Αν αγαπάς το ασημί, αν το φοράς και το κάνεις στα νύχια σου, αν διαβάζοντας αυτές τις γραμμές κουνάς το κεφάλι σου καταφατικά και μονολογείς «Ἑ, ναι!», ετοιμάσου να γίνεις πολύ χαρούμενη.

via GIPHY

A good idea!

Ψάξαμε στα internets και βρήκαμε τα πιο κομψά και πανέμορφα nail art με ασημένια βερνίκια για να εμπνευστείς εσύ και όλα τα κορίτσια αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα έχουμε και μία ιδέα!

via GIPHY

Κάνε κάτι χρυσό στα χέρια σου και κάτι ασημί στα πόδια (ή το ανάποδο) για το απόλυτο γlam mix & match! Κάνε τώρα ένα scroll και δες όλα τα μανικιούρ που συγκεντρώσαμε για εσένα παρακάτω. Είναι 15 οπότε φτιάξε και καφέ.

Αν θες να δεις και χρυσά για το mix & match που λέγαμε, πάτα εδώ.


Πηγή