Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οι μοναδικές στιγμές του τοκετού μέσα από ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Ο τοκετός είναι μία εμπειρία μοναδική με όποια μέθοδο κι αν γίνεται. Μία νέα ζωή γεννιέται και οι δύο γονείς θα θυμούνται τα στιγμιότυπα αυτά για μία ζωή.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα ζευγάρια, αναθέτουν σε επαγγελματίες φωτογράφους να απαθανατίσουν τις στιγμές αυτές. Μία εξ αυτών και η Alessandra Corveloni, φωτογραφίες της οποίας έχουμε μοιραστεί ξανά μαζί σας και στο παρελθόν. 

Η ταλαντούχα φωτογράφος ανεβάζει στο επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφίες από όλα τα στάδια του τοκετού. Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν για τα συναισθήματα και τις στιγμές που αποτυπώνουν. Σε κάποιες, γυναίκες κρατούν την κοιλιά τους και περιμένουν στωικά να προχωρήσεί η διαδικασία του τοκετού, σε άλλες βλέπουμε νεογέννητα μωρά τη στιγμή που γεννιούνται, ενώ σε καποιες άλλες γονείς κρατούν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειας δευτερόλεπτα μετά τον τοκετό. Όλες οι στιγμές είναι μοναδικές και σίγουρα αξέχαστες για τους νέους γονείς.

 

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Alessandra Corveloni που υμνούν το μεγαλείο του τοκετού στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή