Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Smoky eyes: 7 in fashion τρόποι να τα πετύχεις αυτό το Χειμώνα!

Τα smoky eyes είναι από τα hot beauty trends κάθε Χειμώνα κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε μόνο εμείς εδώ στο queen, αλλά και οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας. Ρίξαμε λοιπόν, μία ματιά στα catwalks για το φετινό Χειμώνα και σου παρουσιάζουμε 3 in fashion τρόπους να κάνεις το smoky eye look σου!

– Chanel: Καπιτονέ smoky eyes

3.chanrel

Το καπιτονέ στοιχείο πέρασε μετά τις iconic τσάντες και στο μακιγιάζ του εμβληματικού οίκου δια χειρός Tom Pecheux. Για ακόμη πιο εντυπωσιακό look τόνισε τις βλεφαρίδες σου με μάσκαρα, ενώ για τα χείλη προτίμησε μία απαλή, ροζ απόχρωση.

 

– Ellie Saab: Chic-rock smoky eyes

1.ellie

2.ellie

Dramatic smoky eyes με μαύρη σκιά και nude lips ήταν τα σημεία που εστίασε ο Tom Pecheux όταν δημιούργησε το μακιγιάζ για τον οίκο Ellie Saab.

 

– Diane Von Furstenberg: Δοκίμασε μία σκούρα καφέ σκιά

3.diane

1.diane

Ξέχνα τη μαύρη σκιά και δημιούργησε ένα πιο graphic eyeliner με μία σκούρα καφέ απόχρωση, την οποία πρέπει να απλώσεις πάνω από το κινητό σου βλέφαρο, δίνοντας έμφαση στην εξωτερική γωνία. Παράλληλα, στην εσωτερική μπορείς να δώσεις λάμψη περνώντας μία ασημένια μεταλλική σκιά. Για τα χείλη προτίμησε μία απαλή, nude απόχρωση.

– Givenchy:Gothic smoky eyes

1.givenchy

3.givenchy

Η Pat McGrath συνεχίζοντας τη gothic παράδοση για τον οίκο Givenchy δημιούργησε ένα smoky eye look σε μία σκούρα, μελιτζανί- καφέ απόχρωση, την οποία άπλωσε πέρα από το όριο των βλεφάρων, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο edgy αποτέλεσμα.

 

– Emanuel Ungaro: ’70s vibes

1.emmanuel

3.emmanuel

Η makeup artist Val Garland εμπνεύστηκε από τη δεκαετία των ‘70s για να δημιουργήσει τρία διαφορετικά looks. Τα δύο από αυτά «απαιτούσαν» μεταλλικές glitter αποχρώσεις σε πράσινο-κίτρινο και ροζ-πορτοκαλί. Τι λες, θα τα δοκίμαζες;

 

– Thom Browne- Jill Stuart: Μπλε smokey eyes

3.thom

1.Jill

Η μπλε σκιά επανέρχεται στα μάτια σε όλες τις αποχρώσεις (από τις πιο απαλές μέχρι και τις πιο έντονες- electric) δημιουργώντας ένα πιο freeze εφέ στα μάτια.

 

– Carolina Herrera: Γήινα smoky eyes

1.carolina

2.carolina

Οι γήινοι τόνοι υπεισέρχονται και στο smoky eye look κάνοντάς το αυτόματα πιο διακριτικό και ιδανικό για το καθημερινό μακιγιάζ, ενώ παράλληλα μία μικρή μεταλλική πινελιά σε απαλές ροζ-καφέ αποχρώσεις προσθέτει λάμψη στο look.


Πηγή