Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Την 1η Μαρτίου το λανσάρισμα της νέας κολεξιόν της H&M

H&M Studio είναι το όνομα της εποχιακής συλλογής μόδας της Η&Μ που παρουσιάζει τις πιο σημαντικές τάσεις της σεζόν μέσα από βασικά looks και statement pieces.

Την 1η Μαρτίου, θα παρουσιαστεί η Η&Μ Studio SS17 στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι ενώ υιοθετώντας το πρότυπο «see-now-buy-now», την ίδια ημέρα η συλλογή θα διατεθεί και online (1η Μαρτίου), ενώ στα καταστήματα από τις 2 Μαρτίου.

Η απλότητα συνδυάζεται με την αγάπη και το πάθος στη νέα γυναικεία συλλογή H&M Studio

Η χάρη, ο ρομαντισμός, αλλά και το πάθος του μπαλέτου στέλνουν ένα μήνυμα αγάπης στη συλλογή H&M Studio.

Η θηλυκότητα, ο όγκος και οι παραδοσιακές τεχνικές συνδυάζονται με τη χρηστικότητα, καθώς και λεπτομέρειες υψηλής τεχνολογίας του αθλητικού ρουχισμού, αποπνέοντας μια φρέσκια και μοντέρνα αντίθεση.

3_ok

Φανταστείτε μια μπαλαρίνα στα παρασκήνια, να συνδυάζει την παραδοσιακή στολή της με σπορ κομμάτια, για να δημιουργήσει μια γκαρνταρόμπα γεμάτη αντιθέσεις, που γεφυρώνει τον απόηχο της ιστορίας με την απλότητα των μοντέρνων γραμμών.

Η δύναμη συνδυάζεται με την ευαισθησία στη νέα ανδρική συλλογή H&M Studio

Σχεδιαστική ακρίβεια και δύναμη. Παραδοσιακά στοιχεία της ανδρικής γκαρνταρόμπας σε αναβαθμισμένη εκδοχή.

Ο φρέσκος μοντερνισμός των σπορ –αυτές είναι οι κύριες πηγές έμπνευσης για την ανδρική συλλογή H&M Studio.

4_ok

Η ρευστότητα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, με τη χαλαρότητα και την ελαφρότητα της κίνησης να κάνουν αντίθεση με τα σχεδόν κολλητά διάφανα πλεκτά που φοριούνται με τα νέα παντελόνια φόρμας.

Κλασικά στοιχεία της ανδρικής γκαρνταρόμπας ξαναγεννιούνται. Αναβαθμισμένα σπορ κομμάτια δημιουργούν καθαρές γραμμές και αποπνέουν το δυναμισμό των έντονων χρωμάτων.

Υιοθετήστε τους συνδυασμούς και παίξτε με τις διαφορές για ένα look που έχει τις ρίζες του στην παράδοση, αλλά είναι στραμμένο προς το μέλλον.

5_ok 1_ok


Πηγή