Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

So chic! Το χθεσινό beauty look της Βίκυς Καγιά ήταν απλά υπέροχο

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM3 ολοκληρώθηκε χθες και δεν μπορέσαμε να μη θαυμάσουμε την υπέροχη και πανέμορφη Βίκυ Καγιά. Η fashion expert και κριτής έμοιαζε με αιθέρια ύπαρξη μέσα στο black & white σύνολό της και είχε ένα από τα πιο κομψά beauty looks που έχουμε δει ως σήμερα.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, για ακόμη μια φορά να μάθουμε όλα τα μυστικά της εικόνας της. Επικοινωνήσαμε με την προσωπική της make up artist & hairstylist, Χαρά Παπανικολάου, η οποία μας απάντησε- όπως πάντα- πολύ ευγενικά σε όλες τις απορίες και ερωτήσεις μας.

«Στα μαλλιά κάναμε ένα wet look με χωρίστρα στη μέση, νερό και wet gel. Δε χρησιμοποιώ προϊόντα που κοκαλώνουν τα μαλλιά. Δε μου αρέσουν. Προτιμώ προϊόντα που χαρίζουν πιο ελαφριά και όμορφη υφή. Από πάνω βάλαμε και λίγη λακ και πιάσαμε τα μαλλιά με τσιμπιδάκια σε ballerina style», μας είπε η Χαρά Παπανικολάου (θα τη βρεις στο Instagram ως @hara_papanicolaou).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

«Στο χθεσινό μακιγιάζ δώσαμε έμφαση στη βάση. Δημιούργησα ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπο και για αυτό χρησιμοποίησα τέσσερα διαφορετικά ρουζ: ροζ, ροδακινί, σάπιο μήλο και τερακότα. Ήθελα να μοιάζουν τα μάγουλά της σαν να έχουν κοκκινίσει από το κρύο. Εννοείται πως βάλαμε και highlighter, όπως πάντα», μας εξήγησε η Χαρά Παπανικολάου.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Papanicolaou (@hara_papanicolaou)

Και συνέχισε: «Στο άνω βλέφαρο τής έβαλα πολλή μάσκαρα και κάναμε πολύ λεπτή γραμμή στο μάτι με σκούρο καφέ μολύβι, το οποίο έσβησα με πινέλο. Με αυτόν τον τρόπο τονίζεται όμορφα το μάτι. Πρόσθεσα, ακόμη, μια ροζ σκιά και μία καφέ σκιά, με glitter και οι δύο. Είναι οι σκιές Armani, Eye Tint Liquid Eyeshadow στις αποχρώσεις 33 Rose Reflection και 9 Cold Copper. Στην άκρη του ματιού έβαλα μία άλλη σε shimmer μπεζ περλέ. Επίσης, πάχυνα και τα φρύδια της Βίκυς. Δε χρησιμοποίησα, όμως, σκούρο μολύβι, αλλά ένα σε μπεζ χρώμα για ξανθές. Αυτό είναι και ένα πολύ ωραίο tip που μπορούν να εφαρμόζουν όλες οι γυναίκες στα φρύδια τους, ώστε να μην είναι πολύ άγριο το αποτέλεσμα. Τέλος, στα χείλη χρησιμοποίησα ένα ροζ-nude κραγιόν με gloss». Κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε τη Χαρά, αλλά και να περιμένουμε με… αγωνία τα beauty looks της Βίκυς Καγιά την ερχόμενη εβδομάδα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Cover photo: @gntmgr_star

Διάβασε ακόμα: Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της στο GNTM3




Πηγή