Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

So fresh! Σήμερα λαχταρήσαμε nail art με παγωτά γρανίτα και τα βρήκαμε

Λατρεύω το καλοκαίρι. Το μαύρισμα, οι διακοπές, η θάλασσα, ο ήλιος… Το μόνο που με δυσκολεύει είναι η ζέστη. Προσπαθώ να μην γκρινιάζω αλλά, μέρες σαν τη σημερινή (και τη χθεσινή) είναι αδύνατον.

Μέρες σαν τη σημερινή οι πόλεις «παίρνουν φωτιά» και τα παγωτά λιώνουν στα χέρια μας πριν προλάβουμε να τα γευτούμε.

Λιωμένο παγωτό

Με το «Λιωμένο Παγωτό» των Ξύλινων Σπαθιών να παίζει στα ακουστικά μου λοιπόν, αποφάσισα ότι σήμερα είναι μέρα για nail art με γρανίτες.

Δροσερές, φρουτένιες, ελαφριές και πολύ γλυκιές, οι γρανίτες είναι το πιο ευχάριστο και cool διάλειμμα -ή επιδόρπιο- μετά το παγωτό και, πριν μπω στο efood να παραγγείλω καμία δεκαριά, θα σου μιλήσω για τα #PopsicleNails.

Εδώ θα δεις μανικιούρ με ζουμερά κεράσια

Είναι τα μανικιούρ που έχουν επάνω τους πολύχρωμες γρανίτες και βρίσκω ότι είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε όλες σήμερα.

Οι χρωματικές επιλογές είναι αμέτρητες, το σχέδιο εύκολο και μπορείς να το κάνεις μόνη σου… Αν ανάψεις στο φουλ το κλιματιστικό.

Για τώρα όμως, κάθισε λίγο πιο αναπαυτικά, βάλε μπόλικα παγάκια στο αναψυκτικό σου και κάνε ένα ακόμα scroll. Θα βρεις την gallery στην οποία έχω συγκεντρώσει τα πιο όμορφα #PopsicleNails του Instagram.

Εδώ μπορείς να δεις μαυρόασπρα, καλοκαιρινά nail art


Πηγή