Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Sunday vibes! 10 nail art για να χαζέψεις πριν πας στη θάλασσα

Πόσο ωραία δροσιά είχε χθες το βράδυ; Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ φόρεσα και μία μαρινιέρα… στο σαλόνι. Δεν είμαι ακόμα διακοπές.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ωστόσο, ο καύσωνας επιστρέφει και σίγουρα οι περισσότερες θα ξεχυθούμε στις παραλίες για λίγη δροσιά.

Προς το παρόν ωστόσο, αν όπως και εγώ, είσαι ακόμα στο σπίτι και χαζεύεις στο κινητό σου με καφέ, είμαι εδώ για να σου κάνω παρέα με ένα ακόμη daily nailspiration .

Τα μανικιούρ που έχουν γίνει καθημερινή συνήθεια, σήμερα είναι «ήσυχο». Δεν έχει έντονα χρώματα και μοτίβα αλλά ροδαλές και nude αποχρώσεις και χρυσαφένιους τόνους.

Δες εδώ ένα ιδιοφυές nail art

via GIPHY

Coolness…

Όχι, σήμερα δεν έχουμε πολύ συγκεκριμένο θέμα, είναι μία ανάλαφρη μέρα και ανάλαφρη θα είναι και η nail gallery που θα βρεις παρακάτω.

Όσο περιμένεις τα μηνύματα επιβεβαίωσης για την ώρα ή απλά την ώρα να περάσει, πριν πας για μπάνιο, κάνε ένα ακόμα scroll και κάθισε αναπαυτικά.

Θέλουμε να χαλαρώσεις όσο πίνεις τον καφέ σου και θέλουμε επίσης, να μην ξεχάσεις να βάλεις άφθονο αντηλιακό παντού και φυσικά να φορέσεις τη μάσκα σου.

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι εδώ αλλά το ίδιο ισχύει και για τον κορονοϊό. Προσέχουμε για να είμαστε ασφαλείς!

Εδώ θα δεις πώς να ζωγραφίσεις μαργαρίτες στα νύχια σου


Πηγή