Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Switch to Dove, Switch to Love: Το «κίνημα» που σε ενθαρρύνει να βελτιώσεις τη ζωή σου!

Αλήθεια, γνώριζες πως αρκεί ένα μικρό switch για να αλλάξεις προς το καλύτερο την καθημερινότητά σου; Υπάρχει μία εύστοχη παροιμία που αναφέρει πως «όσα φέρνει η στιγμή, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος» και βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σου εκμυστηρευτώ πως, είμαι η απόδειξη ότι όντως ισχύει.

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν ένα πρωί που έτρεχα -για μία ακόμη φορά- να προλάβω το μετρό για το γραφείο. Όπως όλα τα προηγούμενα πρωινά, έτσι και εκείνο, πάτησα snooze στο smartphone και την πέμπτη φορά που χτύπησε το ξυπνητήρι, πετάχτηκα αναμαλλιασμένη από το κρεβάτι, φόρεσα ό,τι βρήκα μπροστά μου και έφυγα αργοπορημένη για το γραφείο. Γνώριζα καλά πως η πρωινή μου αργοπορία, οφειλόταν στο γεγονός πως δεν κατάφερνα να πατήσω pause στους μεταμεσονύχτιους «μαραθώνιους» των αγαπημένων μου online σειρών. Ειλικρινά, δεν ξέρω πως ενώ αργούσα τόσο να σηκωθώ από το κρεβάτι, κατάφερνα -έστω και ατημέλητη- να είμαι στη ώρα μου στο γραφείο. Το πρόβλημα είναι ότι το γεγονός πως πήγαινα ατημέλητη στην εταιρεία -σε σύγκριση με τις πάντα stylish συναδέλφους μου- είχε αρχίσει να με ενοχλεί.

Επιστρέφοντας το ίδιο απόγευμα σπίτι και ενώ σκρόλαρα στο Instagram, στάθηκα στην ανάρτηση μίας φίλης μου, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα άκρως καλοκαιρινό post, ότι απαρνήθηκε τα ατίθασα, μακριά beach waves της για ένα αυστηρό καρέ, που τελικά της άλλαξε την καθημερινότητα, ενώ με τα hashtags #SwitchToDove #SwitchToLove, με παρότρυνε να ακολουθήσω -περίπου- το παράδειγμα της.

To switch που με έκανε να αναθεωρήσω

Η πρώτη σκέψη που έκανα βλέποντας το Instagram post της φίλης μου, ήταν πως εάν ένα κούρεμα κατάφερε να αλλάξει την καθημερινότητά της, τότε ίσως υπήρχε το «μαγικό» switch που θα με γλίτωνε από τα γεμάτα στρες πρωινά προς το γραφείο. Η μία σκέψη ακολούθησε την άλλη, οπότε δεν άργησα να καταλήξω στο συμπέρασμα πως εκείνο που χρειαζόμουν, ήταν το να αντικαταστήσω τους «μαραθώνιους» σειρών με μία συνήθεια που θα ωφελούσε την ποιότητα του ύπνου μου, θα με έκανε να νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα με βοηθούσε να αποκτήσω σταδιακά έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Κάπως έτσι έκανα switch… το tablet με το ποδήλατο, απολαμβάνοντας after work βόλτες, ανακαλύπτοντας «κρυφές» γειτονιές της περιοχής μου, βελτιώνοντας τη φυσική μου κατάσταση και πέφτοντας κάθε βράδυ για ύπνο ανάλαφρη.

Εσύ είσαι έτοιμη να κάνεις Switch to Dove, Switch to Love;

Εάν αισθάνεσαι και εσύ, λοιπόν, πως χρειάζεται να πραγματοποιήσεις ορισμένες πιο θετικές αλλαγές στη ζωή σου, τότε το κίνημα Switch to Dove, Switch to Love θα σε εμπνεύσει να κάνεις την αρχή. Εάν δεν ξέρεις ποια είναι η πρώτη μικρή αλλαγή που μπορείς να τολμήσεις, γιατί δεν ξεκινάς από το αποσμητικό σου, αντικαθιστώντας το παλιό σου αποσμητικό με Dove;

Mustknow tip: Να ξέρεις ότι στη μεγαλύτερη δοκιμή που έκανε ποτέ, το Dove ζήτησε από γυναίκες από όλο τον κόσμο να δοκιμάσουν το αποσμητικό Dove. Και το 91%* είπε ότι θα άλλαζε το αποσμητικό του σε Dove διότι, μεταξύ άλλων, περιέχει ¼ ενυδατική κρέμα και παρέχει προστασία και απαλή επιδερμίδα όλη μέρα!

phdove2

Να θυμάσαι, λοιπόν, πως δεν χρειάζεται να στερηθείς κάτι, να πασχίσεις ή να θέσεις κάποιον μεγαλεπήβολο στόχο για το μέλλον. Αρκεί να κάνεις switch μία παλιά σου συνήθεια που σε έχει κουράσει ή δεν σε ωφελεί, με μία καινούργια που θα σε κάνει να λάμπεις από μέσα προς τα έξω.

#SwitchToDove #SwitchToLove

 

*Το 2018 δοκιμάστηκε από 2.629 γυναίκες συνολικά στις ακόλουθες χώρες: Βραζιλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Αργεντινή, Ολλανδία, Ρουμανία, Χιλή, Παραγουάη, Φιλιππίνες, Ινδονησία,  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


Πηγή