Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σε αυτές τις 3 γυναίκες του ζωδιακού, κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί

Είναι οι γυναίκες εκείνες που στο πέρασμά τους δεν αφήνουν κανέναν άντρα… ασυγκίνητο. Τα βλέμματα στρέφονται όλα πάνω τους. Για την ακρίβεια… «καρφώνονται» και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν. Σε αυτό το άρθρο κάνουμε λόγο για ξεκάθαρη σεξουαλική έλξη και πρωτόγονες ορμές και όχι για απλή ομορφιά και χάρη. Πάμε λοιπόν να δούμε τις 3 γυναίκες που αποτελούν… το αντικείμενο του πόθου του αντρικού πληθυσμού, η κάθε μια με τον δικό της τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στον χώρο μια Κριαρίνα και να μην γυρίσουν όλα τα βλέμματα πάνω της. Έχει κυβερνήτη της άλλωστε τον Άρη, ο οποίος εκφράζει -μεταξύ άλλων- και την σεξουαλικότητα, το πάθος και την έλξη σε έναν προσωπικό χάρτη. Άρα η Κριαρίνα γεννήθηκε… «φωτιά» και με ακαταμάχητο σεξαπίλ. Το βλέμμα της τα λέει όλα. Βγάζει φλόγα, πάθος και την ένταση, που έχει μέσα της κι αυτά τα στοιχεία δεν περνούν απαρατήρητα από κανέναν άντρα. 

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΑΥΡΟΣ

Το κορίτσι της Αφροδίτης! Η Ταυρίνα σε αντίθεση με την Κριαρίνα είναι ποθητή, κυρίως λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης. Είναι όμορφη, αλλά κατά κύριο λόγο έχει αυτό που λέμε το απόλυτο θηλυκό κορμί, που τρελαίνει κάθε άντρα. Είναι η γυναίκα με τις καμπύλες. Έχει στήθος, γλουτούς και… οπίσθια που αποτελούν φαντασίωση για τον αντρικό πληθυσμό. Δεν είναι skinny, αλλά αντιθέτως, έχει τα απαραίτητα «πιασίματα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αιγοκερίνα, από την άλλη, έχει αυτή την ψυχρότητα στο ύφος, στο βλέμμα και στο όλο της physique. Είναι το απροσέγγιστη, το απλησίαστο και το άπιαστο που κάνει τους άντρες να την θέλουν ακόμα περισσότερο, ακριβώς επειδή ξέρουν ότι δεν μπορούν να την έχουν. Είναι σαν τα παγοθραυστικά με τον πάγο. Δεν είναι ποτέ προκλητική και επιλέγει πάντα το… καλύτερο αρσενικό. Και αυτό είναι που κάνει τους άλλους να τρελαίνονται και να την θέλουν ακόμα περισσότερο.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που η σεξουαλικότητά τους χτυπάει κόκκινο!

Τι αρέσει σεξουαλικά σε κάθε άντρα σύμφωνα με το ζώδιο του

Οι ερωτικές επιδόσεις του Δίδυμου – Τι να περιμένεις και με τι θα απογοητευτείς;


Πηγή