Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

The Only One Eau de Parfum Intense: Ένα άρωμα που δίνει μια νέα ένταση στην θηλυκότητα

Όταν πρωτομυρίσαμε το άρωμα The One των Dolce & Gabbana το αγαπήσαμε αυτόματα. Από τότε, ο Ιταλικός οίκος μας έχει χαρίσει άλλα δύο αρώματα στην ίδια οικογένεια και τώρα έρχεται ένα τρίτο να προστεθεί στην The One γκάμα. Ενώ το The Only One Eau de Parfum αποθεώθηκε και το The Only One 2 Eau de Parfum αιχμαλώτισε τη δύναμη του πόθου, τώρα, το ολοκαίνουργιο The Only One Eau de Parfum Intense, τιμά τα πιο γοητευτικά και συναρπαστικά χαρακτηριστικά της γυναίκας The Only One.

Η θηλυκότητα αποκτά νέα ένταση στο The Only One Eau de Parfum Intense, την πιο πρόσφατη έκδοση στη σειρά The Only One του οίκου Dolce&Gabbana Beauty.  Το The Only One Eau de Parfum Intense, αναπτύσσεται πάνω στην floriental παράδοση της σειράς The Only One, με μια νέα συναρπαστική ευωδιά. Όπως και η γυναίκα που αντιπροσωπεύει, το άρωμα είναι ένας πολύπλοκος συνδυασμός έντασης και φωτεινού αισθησιασμού. Δελεαστικά θηλυκή και ακαταμάχητα γοητευτική, η αρωματική υπογραφή του κρύβεται στον αναπάντεχο συνδυασμό του άνθους της εκτυφλωτικά χρυσαφένιας πορτοκαλιάς, που έρχεται σε αντίθεση με την υπνωτιστική μαύρη βανίλια.

NEW DOLCE copy copy

Στις νότες κορυφής ανακαλύπτεις έναν συνδυασμό από σπινθηροβόλο Ιταλικό μανταρίνι, τραγανό πράσινο μήλο και χρυσαφένιο νερολί που φωτίζουν τη φλοράλ καρδιά του αρώματος. Έπειτα, οι νότες του χρυσαφένιου πορτοκαλανθού, ενώνονται με τον έντονο αισθησιασμό του γιασεμιού, για να τυλιχτούν απαλά με την κρεμώδη, πλούσια ευωδιά της καρύδας, που δίνει στο άρωμα μια θερμή και ηλιόλουστη αύρα. Τέλος, στη βάση, απαλές, γλυκές νότες σκούρας βανίλιας, ενισχύουν τις εθιστικές του ιδιότητες, που επιβεβαιώνονται με την προσθήκη ξύλων κέδρου και κασμίρ.

dolce instense

Διατηρώντας τη γραφιστική αρχιτεκτονική φόρμα του The Only One, το μπουκάλι του The Only One Eau de Parfum Intense ντύνεται στο μαύρο, το εμβληματικό χρώμα του οίκου Dolce&Gabbana, που αντανακλά την υπνωτιστική ένταση που κρύβει μέσα του το άρωμα. Η λεπτομέρεια του χρυσού δαχτυλιδιού, φέρνει στο νου την ακτινοβόλο φινέτσα της γυναίκας The Only One, ενώ η συνεχόμενη, καμπυλωτή γραφή θυμίζει τη γοητευτική της σιλουέτα.

Για την ταινία της καμπάνιας, ο Ιταλός σκηνοθέτης Matteo Garrone συνεργάστηκε και πάλι με την ηθοποιό Emilia Clarke. Με σκηνικό μια παραδοσιακή trattoria στη Ρώμη, το φιλμ ανοίγει με την Emilia να περιστοιχίζεται από τους φίλους της. Έπειτα από δική τους προτροπή, η Emilia αρχίζει να τραγουδά το κλασικό ιταλικό τραγούδι «Quando,  Quando,  Quando», συνοδεία μουσικών. Ενώ το πλήθος τη χειροκροτεί, γοητεύει τους πάντες γύρω της με τη φυσική αύρα και την έντονη θηλυκότητά της. Πάτα play για να απολαύσεις το video… 

Λατρεύουμε την Emilia όσο και το νέο The Only One Eau de Parfum Intense και θέλουμε να σπεύσεις στο κοντινότερο σε εσένα Notos για να το γνωρίσεις από κοντά!

Διάβασε ακόμα: Αν έχεις βαμμένα μαλλιά, αυτά τα tips σου είναι απαραίτητα


Πηγή