Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

TikTok beauty! Το hack για πορσελάνινη επιδερμίδα που έγινε viral

Αν υπάρχει κάτι που όλες λίγο-πολύ θέλουμε κάθε φορά που το πρωί κοιταζόμαστε στον καθρέφτη είναι να έχουμε λαμπερή, καθαρή και όμορφη επιδερμίδα. Όταν αυτό δεν συμβαίνει είτε λόγω αϋπνίας, είτε λόγω σπυριών, είτε λόγω θαμπής όψης… η μέρα μας δεν ξεκινά και πολύ καλά. Και η λύση – σχεδόν πάντα- είναι το foundation.

Καταλαβαίνω, όμως, πως μπορεί να μην είσαι λάτρης του foundation, να μην το αντέχεις και να θέλεις κάτι πιο ελαφρύ πάνω στο δέρμα σου. Για εσένα, λοιπόν, είναι το smooth-skin hack που έγινε viral στο TikTok!

We are calling it! Τα 8 πιο hot skincare συστατικά του 2022

Τι είναι το smoothskin hack

Η Charlotte Hyatt-Willis είναι αυτή που θα σε κάνει να αγαπήσεις τη φυσική ομορφιά σου, αλλά και να μην επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου με foundation και πούδρα σε καθημερινή βάση.

Η TikToker μοιράστηκε με τους θαυμαστές της το απόλυτο beauty hack για τέλεια και αλαβάστρινη επιδερμίδα και μπορείς να το δεις κι εσύ στο παρακάτω βίντεο. Τι περιλαμβάνει αυτό;

@charlottehyattwillis Reply to @autemlis Shhh…we can fake it!??? #makeuptok #beauty #makeupartist #makeuptutorial #ukmua #beautyhacks ♬ She Knows – J. Cole

Πρώτο βήμα είναι να καθαρίσεις την επιδερμίδα σου με micellar water ή με καθαριστικό προσώπου. Συνέχισε με ενυδατική κρέμα, ένα primer που να καλύπτει ατέλειες και concealer για να καλύψεις σπυράκια και τους μαύρους κύκλους. Έτοιμη!

Μόλις κοιταχτείς στον καθρέφτη θα αναρωτιέσαι γιατί τόσο καιρό χρησιμοποιούσες εντατικά και καθημερινά το foundation.

Shopping time!

Κι αν δεν έχεις κάτι από τα παραπάνω που απαιτείται για το τέλειο smooth skin, μην ανησυχείς. Έκανα την έρευνά μου, δοκίμασα και βρήκα τα πιο wow νεράκια micellar, καθαριστικά προσώπου, primers και concealers για τέλεια κάλυψη.

Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery; Check και… καλά ψώνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Genius! 5 tips για να μην «σπάει» το concealer κάτω από τα μάτια σου

10 μάσκες νύχτας για να αναζωογονείται η επιδερμίδα σου όσο εσύ κοιμάσαι


Πηγή