Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Έξαλλος ο Κατσαούνης με τη Μυριέλλα -Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον John | ΖΩΗ

Πολύ εκνευρισμένος με τη Μυριέλλα ήταν στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor 2022 ο Γιώργος Κατσαούνης.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι ήρθαν σε επαφή μέσω μηνυμάτων με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Η Μυριέλλα Κουρεντή με δάκρυα στα μάτια είπε ότι ήθελε πολύ να πάει να δει τα μηνύματα που θα είχε από τους φίλους της και κυρίως τον Τζον Λιγκνό ο οποίος είναι όπως είπε ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής της και τον είχε δει και στο όνειρό της το προηγούμενο βράδυ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Μυριέλλα μίλησε στο έπαθλο επικοινωνίας για έναν John. Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον John. Μάλλον θα έχει κάποιο φλερτ έξω. Αν το ήξερα, δεν θα το άρχιζα κι είναι καλό να σταματήσει εδώ πέρα αυτή η πλάκα. Σήμερα κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι και νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Ζητώ συγγνώμη από αυτόν τον John, δεν το ήξερα. Ανήθικο κι απαράδεκτο.

Μπορεί η Μυριέλλα να τρέφει συναισθήματα για δύο άντρες…Μπορεί να είναι σε διχασμό αλλά εγώ όταν έχω κάτι, το θέλω μόνο δικό μου. Η Μυριέλλα μπορεί να νόμιζε ότι ο John τα σηκώνει τα δίπορτα, ο Γιώργος Κατσαούνης όμως δεν τα σηκώνει. Όταν με φιλά μια γυναίκα, ξεχνά το παρελθόν και πάει στο μέλλον μαζί μου. Σε δύο άτομα ο τρίτος δεν χωρά και μάλλον εγώ είμαι αυτός… Θα χαρακτήριζα την Μυριέλλα ηθοποιάρα, καλή στο ψέμα και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», δήλωσε εκνευρισμένος ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Survivor 2022.

Λίγο αργότερα, όταν ήταν μαζεμένοι με τον Γιώργο Λιανό, ο Γιώργος Κατσαούνης πήρε τον λόγο και είπε: «Καλό είναι να σταματήσει το ειδύλλιο και η πλακίτσα ανάμεσα σε εμένα και τη Μυριέλλα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου είναι σαν να κοροϊδεύει, και εμένα και το πανελλήνιο δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τα αισθήματα μου δια τρία », με την ηθοποιό να του απαντά: «Θα ήθελα να σου πω Γιώργο μου ότι κάνεις πολύ μεγάλο λάθος».

«Όχι δεν κάνω κανένα λάθος» επιμένει ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή απαντά: «Κάνεις μεγάλο λάθος, άσε με να ξέρω καλύτερα. Και θα φανεί αυτό στην πορεία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μην φανεί καλύτερα, άσε» σχολιάζει ενοχλημένος ο Γιώργος Κατσαούνης.

Έξαλλος ο Κατσαούνης με τη Μυριέλλα: Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον John

Τον παραδέχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας. «Ο Γιώργος ο Κατσαούνης δεν τα σηκώνει τα δίπορτα», είπε και συμπλήρωσε «όταν με φιλάει μια κοπέλα, ξεχνάει παρελθόν, πρώην και τα πάντα».


Πηγή