Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Tips για το πιο… ερωτικό μπάνιο της ζωής σου. Η αυριανή μέρα το επιβάλλει.

Η ώρα του ντους είναι πολύ σημαντική στιγμή της ημέρας που της αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Το μπάνιο έχει την μαγική ικανότητα να μας αλλάζει τη διάθεση. Είναι μια στιγμή όπου οι αισθήσεις προάγουν τα συναισθήματα. Το πρωινό έχει αποστολή την τόνωση, το βραδινό τηνχαλάρωση και τα δύο όμως επιτυγχάνονται μέσα από την εσωτερική γαλήνη. Διάβασε τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να πετύχεις μία ζεν εμπειρία στον προσωπικό σου χώρο.

Για το πρωινό μπάνιο τόνωσης προτιμάμε το ντους με χλιαρό νερό… τραγουδώντας! Δεν πρόκειται για αστείο Το τραγούδι χαλαρώνει τους μύες του προσώπου και προσφέρει ευεξία και εκφραστικότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το πήλινγκ σώματος σε συνδυασμό με νερό και ο καθαρισμός με πλούσιο, απολαυστικό αφρό, είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει καλά η ημέρα. Στο τέλος του μπάνιου κρυώνουμε το νερό και τονώνουμε το σώμα από πάνω προς τα κάτω βοηθώντας την κυκλοφορία του αίματος.

Tips χαλάρωσης
Για το βραδινό μπάνιο σβήνουμε τα φώτα, ανάβουμε κεριά, βάζουμε χαλαρωτική μουσική και γεμίζουμε την μπανιέρα με χλιαρό νερό. Ιδανικά χρησιμοποιούμε ένα μαξιλάρι μπάνιου για να κρατάτε το κεφάλι πιο ψηλά και πιο αναπαυτικά.
Μια ζεστή πετσέτα στα μάτια σου θα σε χαλαρώσει στο 100%. Μετά από το χαλαρωτικό μπάνιο αν έχει τη δυνατότητα κάνε λίγο μασάζ στα άκρα σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Valentine’s Gift List: Τα καλύτερα beauty δώρα για να τα προσφέρεις στον εαυτό σου


Πηγή