Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Too soon? Αυτά τα 10 body scrub που μυρίζουν καλοκαίρι σε αφορούν

Το καλοκαίρι δεν είναι εδώ αλλά πλησιάζει. Κάθε που μπαίνει η άνοιξη χαιρόμαστε που μεγαλώνει η μέρα, που φτιάχνει ο καιρός και που ο κόσμος είναι ολάνθιστος γύρω μας όμως… Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πόσο κοντά βρίσκεται το καλοκαίρι. Όχι, δεν ζούμε 100% τη στιγμή γιατί έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στην πιο sexy εποχή του χρόνου.

Καθώς όμως ανυπομονούμε για το καλοκαίρι και κοιτάζοντας μαγιό στο διάλειμμά μας (#truestory) αντιλαμβανόμαστε πως δεν είμαστε έτοιμες. Όχι, όχι, δεν έχει να κάνει με τα κιλά μας. Όσα και αν είναι, εδώ στο queen δεν τα υπολογίζουμε. Η ομορφιά βρίσκεται άλλωστε αλλού. Το δέρμα μας δεν είναι έτοιμο!

Είναι λίγο πιο τραχύ, αρκετά πιο αφυδατωμένο (παραδέξου το) και –για να το πούμε απλά- θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Θα το ενυδατώσουμε ναι όμως, για να είναι αποτελεσματική η ενυδάτωση και για να γίνει πιο γρήγορα πρέπει πρώτα να το απολεπίσουμε. Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας.

Η απολέπιση μπορεί να γίνει με μία λούφα ή ένα άλλο πιο σκληρό σφουγγάρι αλλά, αν είσαι φίλη μας, ξέρεις πόσο βαρετή διαδικασία είναι. Χρειαζόμαστε κίνητρο για να ασχοληθούμε με τις ώρες με το δέρμα μας και όχι, το αποτέλεσμα δεν αρκεί.

Αυτό που μας κάνει να ανυπομονούμε για την απολέπιση δεν είναι το λαμπερό δέρμα που αποκτάμε στο τέλος της αλλά τα λαχταριστά body scrubs. Με το καλοκαίρι κυριολεκτικά να βρίσκεται στην άλλη γωνία λοιπόν, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε στην παρακάτω gallery τα πιο καλοκαιρινά body scrubs πoυ έχεις μυρίσει ποτέ. Ρίξε μία ματιά και προετοιμάσου ανάλογα και… καλοκαιρινά!

cover photo @kapuluancoconut

Διάβασε ακόμα: Hello Spring! Οι πιο διασκεδαστικοί τρόποι για να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου αυτή την Άνοιξη


Πηγή