Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

#trending! Αυτή είναι η πιο hot απόχρωση για τα καστανά μαλλιά

Μπορεί να επικρατεί η αντίληψη ότι το ξανθό χρώμα στα μαλλιά είναι πιο εντυπωσιακό, ότι τραβά αμέσως τα βλέμματα και ότι «γράφει» καλύτερα στον φακό, όμως αυτό δε σημαίνει ότι και… οι καστανομάλλες δεν έχουν ψυχή. Και εντυπωσιακές μπορεί να είναι και να γοητεύσουν σε κάθε τους πέρασμα. Αρκεί να έχουν επιλέξει τη σωστή απόχρωση στα μαλλιά τους.

Γιατί, βλέπεις, άλλη απόχρωση ταιριάζει σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες και άλλη σε κορίτσια που είναι ολόλευκα και θέλουν να έχουν καστανά μαλλιά. Και για αυτές τις τελευταίες θα σου μιλήσω σε αυτό το θέμα.

Αν είσαι κορίτσι με λευκή επιδερμίδα και λατρεύεις το καστανό χρώμα, αυτό το φθινόπωρο πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το #hotcocoa. Όπως πολύ καλά κατάλαβες από το όνομά του, πρόκειται για μια σοκολατένια απόχρωση που θυμίζει το λαχταριστό κακάο. Είναι καφέ, έντονη και σαγηνευτική, έτσι ακριβώς όπως είναι και το κακάο σε όψη και γεύση.

Το #hotcocoa hair color trend μπορείς να το αναζητήσεις ως αυτούσιο χρώμα, όμως μπορεί να επιτευχθεί και με την τεχνική του balayage. Για να σε βοηθήσουμε και… να σε βάλουμε σε πειρασμό, ψάξαμε και βρήκαμε στην παρακάτω gallery τα 10 πιο λαχταριστά hot cocoa καστανά για να διαλέξεις και, αφού κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots, να το συζητήσεις με τον κομμωτή σου! Για δες…

Cover photo: @gaboniprofessional

Διάβασε ακόμα: Όποιο χρώμα ματιών κι αν έχεις με αυτές τις σκιές θα εντυπωσιάσεις


Πηγή