Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

#trending! Τα νύχια που μοιάζουν με σκακιέρα είναι η πιο funky τάση για τον χειμώνα

Για τα ασπρόμαυρα (ή μαυρόασπρα, μην ξεχνιόμαστε) νύχια, έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Είναι ο πιο κομψός και εύκολος συνδυασμός και μόλις έγινε τάση! Όπως θα διάβασες και στον τίτλο μας, τα νύχια σκακιέρα είναι trending και εμείς τα έχουμε λατρέψει.

Αφενός μας θυμίζουν τα αγαπημένα μας sneakers και αφετέρου, είδαμε σε ένα ΣΚ το Queen’s Gambit και λατρεύουμε το σκάκι (παρ’ όλο που δεν ξέρουμε να παίζουμε καλά). Τα νύχια σκακιέρα λοιπόν, έγιναν πολύ γρήγορα ένα από τα αγαπημένα μας nail trends για τον χειμώνα.

#PucciNails: Δες10 nail art με τα καλειδοσκοπικά σχέδια του Emilio Pucci (+ 1 mini μάθημα ιστορίας)

Οι αγαπημένες μας artists έχουν ήδη δημιουργήσει τα πιο ευφάνταστα σχέδια που θυμίζουν σκακιέρα και περάσαμε πραγματικά πάρα πολλή ώρα χαζεύοντάς τα. Έπρεπε να διαλέξουμε ωστόσο τα καλύτερα και –παρ’ όλο που δυσκολευτήκαμε- τα καταφέραμε.

Στην παρακάτω gallery, έχουμε συγκεντρώσει τα πιο όμορφα nail art με μοτίβο σκακιέρας και μην περιμένεις να δεις κλασικές εκδοχές. Είπαμε, οι αγαπημένες μας artists υιοθέτησαν το trend και δημιούργησαν fabulous σχέδια.

Κάνε λοιπόν ένα scroll ακόμα για να δεις όλα αυτά που ετοιμάσαμε για εσένα και αν δεν έχεις δει ακόμα το Queen’s Gambit, δεν ξέρουμε τι περιμένεις girl!

#LazyGirlNails: Αυτό είναι το τέλειο nail art για τις beauty τεμπέλες


Πηγή