Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Ζυγό!

Οι Ζυγοί είναι από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που θα έχεις την τύχη να γνωρίσεις. Για αυτό το λόγο υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ερωτευτείς έναν Ζυγό, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου. Κατά κοινή ομολογία μάλιστα, αποτελούν μια εντελώς ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων όταν εμπλέκονται σε αισθηματικές ιστορίες. Αν λοιπόν συμβεί να ενδιαφερθεί για σένα ένας Ζυγός και να σου δείξει την τρυφερή του πλευρά, καλό θα ήταν να διαβάσεις ολόκληρο το παρόν άρθρο.

Διάβασε παρακάτω τι πρέπει πραγματικά να γνωρίζεις αν κάνεις έναν Ζυγό να σε ερωτευτεί.

1. Εκτιμά πάρα πολύ τη γενναιοδωρία

Ο λόγος που οι Ζυγοί έλκονται από τη γενναιοδωρία είναι επειδή οι ίδιοι είναι επίσης πολύ γενναιόδωρα άτομα. Είναι οπαδοί της φιλοσοφίας ότι όλοι πρέπει να μοιράζονται περισσότερο για να προωθήσουν την αρμονία και την ισορροπία στο κοινωνικό σύνολο. Αυτός είναι ο λόγος που για να κερδίσεις την συμπάθεια ενός Ζυγού δεν μπορείς να είσαι εγωιστής στον οικονομικό τομέα. Επίσης, να ξέρεις ότι αν ο Ζυγός χάσει την εμπιστοσύνη του απέναντί σου, θα στερηθείς αμέσως και τη δική του γενναιοδωρία. 

2. Έχει ευμετάβλητη σκέψη και είναι αναποφάσιστος

Ένας Ζυγός μπορεί να δυσκολεύεται πάρα πολύ να πάρει ακόμα και μικρές αποφάσεις. Αυτό οφείλεται κυρίως στην βαθύτερη ανάγκη του να είναι δίκαιος (ή μάλλον ακριβοδίκαιος) απέναντι στον καθένα και στο κάθε τι. Να ξέρεις πάντως ότι, κάθε φορά που βγαίνετε μαζί, θα εκτιμούσε πάρα πολύ το να παίρνεις εσύ τα ηνία και να αποφασίσεις για λογαριασμό του. Να έχεις τα πάντα σχεδιασμένα. Να ξέρεις που θέλεις να πάτε για φαγητό, τι ταινία θα δείτε και να έχεις φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες. Αυτό θα εντυπωσιάσει πολύ τον Ζυγό σου.

3. Του αρέσει να βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους

Ένας Ζυγός είναι μια κοινωνική πεταλούδα. Θέλει να έχει διαρκώς επικοινωνία με τον κόσμο και αυτό είναι κάτι που, αν είσαι μαζί του σε μια σχέση, θα πρέπει να το συνειδητοποιήσεις γρήγορα. Συνόδεψέ τον σε πάρτι και κοινωνικές συγκεντρώσεις και απόλαυσέ τον καθώς θα λάμπει, ευρισκόμενος σε πλήρη επαφή με το φυσικό του στοιχείο. Μια από τις αιτίες της κοινωνικότητάς του είναι η απέχθειά του για τη μοναξιά. Μισεί να μένει μόνος, κλεισμένος στους 4 τοίχους ενός σπιτιού. Για αυτό, δεν θα δυσκολευτείς πολύ, αν θέλεις να τον… καταφέρεις για να βρεθείτε, . Κάλεσέ τον στο σπίτι σου ή για μια βόλτα και φρόντισε να περάσετε ευχάριστα. Θα ανταποκριθεί άμεσα, χωρίς να σου κάνει το δύσκολο!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

4. Προσεγγίζει τα πάντα με ορθολογισμό και αναλυτική διάθεση

Είναι από τα πιο κατάλληλα άτομα που θα μπορούσες να απευθυνθείς για συμβουλές. Έχει την τάση και την ικανότητα να μην αφήνει τα συναισθήματά του να επηρεάζουν την κρίση του. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί πάντα να σου υποδείξει πολλές (αντικειμενικές) προοπτικές σε μια κατάσταση. Είναι ένα αναλυτικό και μεθοδικό άτομο που πάντα χρησιμοποιεί την υγιή λογική για να βγάλει τον εαυτό του από καταστάσεις που τον τελματώνουν. Επίσης, λατρεύει να χρησιμοποιεί αυτήν την ικανότητά του στους άλλους ανθρώπους, οπότε μην ντραπείς να απευθυνθείς στον Ζυγό για να συζητήσεις μαζί του τα προβλήματά σου. 

5. Είναι τελειομανής και δεν αντιδρά καλά όταν τον κριτικάρεις

Η τελειομανία του Ζυγού έγκειται στο ότι θέλει να κάνει τα πάντα με συγκεκριμένο τρόπο και δεν συμβιβάζεται σε αυτό. Έχει αρχές και ξέρει ότι υπάρχει πάντα ο κατάλληλος τρόπος για να κάνεις κάτι, οπότε αποδοκιμάζει τις συμπεριφορές των ανθρώπων που ξεπετάνε τις καταστάσεις ή είναι ικανοποιημένοι με τη μετριότητα. Επιπλέον, προσπάθησε, όσο είναι δυνατόν, να αποφύγεις την άμεση κριτική απέναντι σε έναν Ζυγό. Ανήκει στην ομάδα των πολύ περήφανων ανθρώπων και το «εγώ» του μπορεί να τραυματιστεί πολύ εύκολα. Για αυτό πρέπει να προσεγγίζεις πάντα με ευαισθησία τον συναισθηματικό του κόσμο και να είσαι προσεκτικός σε κάθε σου λέξη που του λες. Αν νοιώσει ότι επιτίθεσαι στον χαρακτήρα του, αυτομάτως θα το εκλάβει ως προσβολή. 

6. Νιώθει πολύ άβολα με τους καβγάδες και τις συγκρούσεις

Ένας Ζυγός μισεί κάθε στιγμή που προκύπτουν διαμάχες και συγκρούσεις στο περιβάλλον του. Το μόνο που θέλει είναι να προάγει την ειρήνη και την αρμονία. Θα προσπαθήσει με κάθε δυνατό τρόπο να κάνει την ατμόσφαιρα πιο ανάλαφρη και να εξαλείψει τις εντάσεις, γιατί και ο ίδιος έχει ανάλαφρη καρδιά. Δεν του αρέσουν οι θερμόαιμοι που ξεσπούν το θυμικό τους στους γύρω τους. Όλοι οι Ζυγοί γνωρίζουν με βεβαιότητα ότι οι συγκρούσεις οδηγούν μόνο σε άσχημα αποτελέσματα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλουν να είναι ποτέ εκείνοι που θα υποκινήσουν μια αντιπαράθεση ή διαφωνία.

7. Έλκεται πολύ από την ομορφιά

Είτε μιλάμε για τη φυσική σου εμφάνιση είτε για την προσωπικότητά σου, αν καταφέρεις να υποστηρίξεις την έννοια «ομορφιά», ένας Ζυγός θα το εκτιμήσει απεριόριστα. Το ίδιο συμβαίνει όταν πρόκειται για τις τέχνες ή τη μουσική. Η ομορφιά τείνει να κατακλύζει και να ξεπερνάει την προσωπικότητα του Ζυγού και είναι πολύ εύκολο να «λυγίσει» όταν συναντάει πραγματικά όμορφα πράγματα και ανθρώπους.

Διάβασε επίσης:

Οι 4 ιδανικές νύφες για τον άντρα Ζυγό

Τα 3 ζώδια που φοβούνται μήπως ερωτευτούν

Δύο ζώδια που ραγίζουν καρδιές και ένα που είναι γεννημένο για να αγαπά


Πηγή