Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

TRESsimple: Η αλογοουρά είναι το πιο απλό αλλά ευέλικτο χτένισμα – tips για να την κάνεις ολόσωστα

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες για την αλογοουρά. Δεν υπάρχει πιο κομψό, άνετο, κολακευτικό, ευέλικτο και ευκολότερο χτένισμα άλλωστε. Η αλογοουρά δείχνει effortlessly όμορφη όπως και αν την πιάσεις, υπάρχουν όμως τρόποι που μπορούν να την «απογειώσουν». Αυτούς τους τρόπους θα σου εξηγήσουμε σήμερα παρέα με το TRESemmé.

Η τοποθέτηση

Υπάρχουν ψηλές αλογοουρές, μεσαίες και χαμηλές. Όλες έχουν την τεχνική τους και χαρίζουν διαφορετικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου. Η ψηλή αλογοουρά μπορεί να ανασηκώσει όλα τα χαρακτηριστικά σου για παράδειγμα. Η σωστή θέση της είναι στην ευθεία του σαγονιού σου, έτσι ακριβώς…

image003

Η μεσαία αλογοουρά μπορεί να σου χαρίσει πιο σαγηνευτικό αλλά low key ύφος, αφού τραβά τα μάτια σου δημιουργώντας ένα cat like εφέ. Η σωστή τοποθέτηση είναι στην ευθεία του φρυδιού σου, έτσι ακριβώς…

image004

Η χαμηλή αλογοουρά είναι η πιο σοφιστικέ και ελαφρώς ρομαντική. Η σωστή τοποθέτηση είναι στην ευθεία του λοβού του αυτιού σου, έτσι ακριβώς…

image005

Ανάλογα με το που θα την τοποθετήσεις, θα έχεις και το αντίστοιχο αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου. Δεν είναι μόνο η τοποθέτηση το θέμα ωστόσο.

Η υφή

Η αλογοουρά σου μπορεί να είναι sleek, messy, κυματιστή… Η υφή της θα δώσει τον τόσο του χτενίσματος και οι επιλογές σου είναι πολλές, αρκεί να έχεις τα ακατάλληλα προϊόντα. Για ένα sleek αποτέλεσμα θα χρειαστείς μερικές σταγόνες από το TRESemmé Keratin Smooth Oil  που λειαίνει και καταπολεμά το φριζάρισμα.

image006

Για ένα curly ή και κυματιστό αποτέλεσμα, θα χρειαστείς λίγο από τον αφρό TRESemmé Curl Mousse που δίνει τέλειο σχήμα στις μπούκλες και τους κυματισμούς, είτε είναι φυσικοί, είτε τους κάνεις με ένα ψαλίδι για μπούκλες.

image007

Αν πάλι θέλεις ένα messy, επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα, δεν έχεις παρά να βάλεις την ουρά της αλογοουράς σου λίγο αφρό TRESemmé Volume & Lift. Θα δώσει τέλεια υφή και άποψη στην αλογοουρά σου.

image008

Η τελευταία πινελιά

Η τελευταία πινελιά στην αλογοουρά σου, είτε αποφασίσεις να την κάνεις ψηλά, χαμηλά ή στη μέση, είτε είναι smooth, messy ή curly, δεν είναι άλλη από ένα ψέκασμα με τη λακ TRESemmé Flawless Volume. Θα σου χαρίσει αόρατο κράτημα χωρίς να κολλήσει τα μαλλιά σου, και φεύγει με ένα μόνο χτένισμα.

image009

Και  να θυμάσαι! Μην σφίγγεις πολύ το λαστιχάκι σου για να περιορίσεις τη φθορά και μιας που το έφερε η κουβέντα… Οτιδήποτε και αν κάνεις στα μαλλιά σου, αν περιλαμβάνει θερμότητα (σεσουάρ, ψαλίδι, πρέσα), μην ξεχνάς το TRESemmé Keratin Smooth Heat Protect Spray σου


Πηγή