Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τέσσερις ρεβάνς στο Champions League, πρώτο ματς για τον ΠΑΟΚ με τη Γάνδη

Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν και ΠΑΟΚ-Γάνδη με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Τα Κύπελλα Ευρώπης επιστρέφουν με 4 αγώνες ρεβάνς του Champions League και τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» του Europa League και του Conference League.

Το σημερινό πρόγραμμα (22:00) περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Λίβερπουλ-Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου-Σάλτσμπουργκ. Η Λίβερπουλ έχει το αβαντάζ της νίκης της με 2-0 στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ. Ισόπαλο με 1-1 έληξε το πρώτο ματς της Σάλτσμπουργκ με τη Μπάγερν. Αύριο (22:00) διεξάγονται οι αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι-Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με το γκολ του Εμπαπέ στις καθυστερήσεις η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 1-0 τη Ρεάλ στην πρώτη αναμέτρησή τους στο Παρίσι.  Η Μάντσεστερ Σίτι εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση μετά την νίκη της με 5-0 κατά της Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα για κάθε αγώνα της φάσης των «16» του Champions League. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ το ντέρμπι του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα». 

Πρώτο βήμα για την πρόκριση θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη στο Europa League και το Conference League γίνονται οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16». Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (19:45) τη Γάνδη και θέλει τη νίκη για να βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Conference League.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα παιχνίδια του Champions League, του Europa League και του Conference League.  

Ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, γκολ και κόρνερ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων στο τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτελέσματα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, το σύνολο των κόρνερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν  τη δυνατότητα να παρακολουθούν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.


Πηγή