Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Under 30! Δέκα ενυδατικοί οροί που δεν κοστίζουν μία περιουσία

Οι οροί προσώπου είναι τα πιο ακριβά προϊόντα που μπορείς να αγοράσεις. Η τιμή τους είναι υψηλότερη γιατί περιέχουν πολύ περισσότερα, συμπυκνωμένα συστατικά και για τον ίδιο λόγο είναι και πολύ αποτελεσματικοί. Αυτό που συμβαίνει λοιπόν με τους ορούς είναι ότι, ενώ παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα, η τιμή τους τους καθιστά απαγορευτικούς για πολλές.

Η ομορφιά ωστόσο δεν χρειάζεται να είναι πάντα ακριβή και αυτό ισχύει και για τους ορούς. Ενώ στην αγορά θα βρεις ορούς ενυδάτωσης με… τριψήφια τιμή, υπάρχουν και άλλοι, εξίσου αποτελεσματικοί που δεν θα σε βγάλουν εκτός budget! Για αυτούς θα μιλήσουμε σήμερα…

Είναι εκείνοι οι οροί που έχουμε λατρέψει τόσο για την αποτελεσματικότητά τους όσο και για το γεγονός πως δεν κοστίζουν μία μικρή περιουσία. Είναι μικρά δώρα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας και την επιδερμίδα μας! Μήπως ήρθε άρα η ώρα για λίγο smart shopping;

Ναι ήρθε και για να σε βοηθήσουμε βάλαμε τα πράγματα σε σειρά. Ξεκινήσαμε την έρευνά μας για τους καλύτερους ενυδατικούς ορούς πρώτα και στις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε για τις άλλες κατηγορίες. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τους δέκα καλύτερους ορούς ενυδάτωσης στην παρακάτω gallery.

Τους έχουμε δοκιμάσει όλους και τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Δες τους όλους παρακάτω και βάλε έναν από αυτούς στην καθημερινή σου περιποίηση… Τώρα μάλιστα που έχεις χρόνο να την τελειοποιήσεις και να την κάνεις σωστά.

Διάβασε ακόμα: Μένουμε Σπίτι: 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να περάσει ο καιρός όμορφα…


Πηγή