Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Βaby Οil: 5+2 beauty χρήσεις του που δεν πάει ο νους σας!

Βaby Οil: 5+2 beauty χρήσεις του που δεν πάει ο νους σας!

Είναι ένα από τα προϊόντα που οι περισσότερες έχουμε κάπου καταχωνιασμένο σε ένα ντουλάπι του μπάνιου μας και θυμόμαστε να το χρησιμοποιήσουμε όποτε το βλέπουμε!

Το baby oil εκτός από την κλασική ενυδατική του χρήση, μπορεί να χαρακτηριστεί ως το προϊόν με τις πραγματικά εκατοντάδες χρήσεις . Πάμε να δούμε, όμως, 7 beauty χρήσεις του, που οι περισσότερες έως τώρα δε γνωρίζατε.

 

Ντεμακιγιαζ ματιών σε περίπτωση που ξεμείνατε από ξεβαφτικά προιόντα. Απλά εμποτίστε ένα μικρό pad και περάστε αργά κατά μήκος του βλεφάρου και των βλεφαρίδων σας.

Γύρω από τα νύχια, στα πετσάκια-παρωνυχίδες, για να τα μαλακώσετε και να τα κάνετε πιο λαμπερά .

Για να μη λερωθείτε με το βερνίκι, όταν βάφετε τα νύχια σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμποτίσετε μια μπατονέτα σε baby oil και να την περάσετε γύρω από τα νύχια σας. Έτσι, τυχόν λεκέδες από το βερνίκι στο δέρμα σας θα φύγουν στο πι και φι.

Χρησιμοποιήστε το ως έλαιο μασάζ που παράλληλα θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας.

Μετά το ξύρισμα ή το ντους για σούπερ ενυδατωμένα πόδια. Μη σκουπίσετε τα πόδια σας αλλά εφαρμόστε το όταν ακόμη είναι βρεγμένα. Αφήνει το δέρμα των ποδιών ενυδατωμένο αλλά και πολύ λείο.

Χρησιμοποιήστε το ως serum για τα μαλλιά. Ρίξε ελάχιστες σταγόνες baby oil στα χέρια σου και πέρασε απαλά τις άκρες των μαλλιών σου. Με αυτό τον τρόπο, τα μαλλιά σου αποκτούν μια διακριτική λάμψη!

Για extra λάμψη της επιδερμίδας. Αναμείξτε μια σταγόνα baby oil με τη λοσιόν σας για λαμπερή επιδερμίδα και μεγαλύτερης διάρκειας ενυδάτωση. Δεν ενδείκνυται για λιπαρές επιδερμίδες.
Προσοχή βέβαια σε κάθε περίπτωση να μην το παρακάνετε, καθώς μη ξεχνάτε οτι το baby oil έχει λιπαρή συνθεσή !

Πηγή: queen.gr