Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Vax Live: Τα beauty looks της Jennifer Lopez έκλεψαν τις εντυπώσεις

Μπορεί μόλις πριν λίγο καιρό να τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, Alex Rodriguez, όμως αυτό δεν δείχνει να πτοεί καθόλου την Jennifer Lopez. Η 51χρονη star μοιάζει να είναι στα καλύτερά της! Τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε εμείς βλέποντάς τη να δίνει τον καλύτερό της εαυτό στην πρόσφατη, μεγάλη συναυλία της με τίτλο Global Citizen’s Vax Live.

Με στόχο την ευαισθητοποίηση και την υποστήριξη τής όλο και μεγαλύτερης διανομής εμβολίων κατά του Covid-19 σε όλο τον κόσμο, λοιπόν, η Jennifer Lopez τραγούδησε και εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους πάνω στο stage τόσο με τις καμπύλες και τον χορό της όσο και με τα φανταστικά beauty looks της.

Πραγματικά, δεν ξέρουμε αν έχει υπάρξει πιο όμορφη και ανανεωμένη. Η διάσημη performer επέλεξε για το Vax Live δύο διαφορετικά beauty looks, με μαλλιά δια χειρός του hairstylist, Chris Appleton, και μακιγιάζ από τον make up artist, Scott Barnes. Και το αποτέλεσμα, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί, η Jennifer Lopez έκανε mermaid hair, δηλαδή έβαλε extensions, ώστε να έχει πολύ, πολύ μακριά μαλλιά με χαλαρούς κυματισμούς, ενώ έκανε smoky eyes σε ασημί τόνους, έντονες βλεφαρίδες και στα χείλη φόρεσε nude lip gloss για ένα juicy αποτέλεσμα. Highlight του δεύτερου beauty look της ήταν η… υπέροχη και πλούσια αλογοουρά της. Σίγουρα, μόλις τη δεις θα τη ζηλέψεις και θα θέλεις να τη δοκιμάσεις ASAP. Κάνε ένα scroll, λοιπόν, και απόλαυσε τη Λατίνα star!

Διάβασε ακόμα: Η Jessica Alba «ορκίζεται» σε μια DIY μάσκα προσώπου! Μάθε όλα τα υλικά της


Πηγή