Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Video: Δες πώς θα αντιμετωπίσεις τα πρηξίματα στο πρόσωπο και τα μάτια σου

Έλα, παραδέξου το… Χθες έφαγες μέχρι λιποθυμίας και ίσως ήπιες παραπάνω από όσο υπολόγιζες. Πολύ καλά έκανες! Δεν είχαμε και πολλές επιλογές φέτος και έτσι, όλο το αλάτι και τα λιπαρά που φάγαμε για να διασκεδάσουμε την ημέρα των Χριστουγέννων, βγήκαν προς… το πρόσωπό μας. Ξυπνήσαμε όλοι λίγο πρησμένοι και το αλκοόλ χειροτέρεψε την κατάσταση! Τα ίδια βλέπεις θα συζητούσαμε ακόμα και αν μπορούσαμε να βγούμε έξω γιατί, το αλκοόλ κάνει ακριβώς το ίδιο στο πρόσωπό μας: κατακράτηση, πρηξίματα παντού και κυρίως κάτω από τα μάτια.

Το πρώτο βήμα για να τα καταπολεμήσεις όλα αυτά είναι, αφενός να πιείς πολύ νερό (αλλά αυτό το ξέρεις) και αντί για καφέ το πρωί, να πιείς ένα μεγάλο φλυτζάνι πράσινο τσάι. Έπειτα μπορείς να κάνεις μασάζ και όχι, δεν εννοούμε στην κουρασμένη από το μαγείρεμα πλάτη σου. Πρέπει να κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου για να ενεργοποιήσεις τη λέμφο και όλο το υγρό να φύγει από τα μάτια και το πρόσωπό σου.

Μην αρχίσεις όμως να τρίβεις όπως να ᾽ναι το δέρμα σου. Η ενεργοποίηση της λέμφου χρειάζεται συγκεκριμένες κινήσεις και αυτές θα σου δείξουμε (για ακόμα μία φορά) σήμερα. Όχι εμείς δηλαδή, μία top facialist που ανακαλύψαμε στον μαγικό κόσμο του internet. Φτιάξε λοιπόν το τσάι σου, κάθισε αναπαυτικά, πάτα play και έπειτα κάνε ότι κάνει αυτό το κορίτσι. Είναι απλές κινήσεις και θα δεις άμεσα διαφορά στο πρήξιμο. Χρόνια πολλά girl!

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown


Πηγή