Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Wavy half-up και smoky eyes: Έμπνευση για τα looks του φθινοπώρου από την Κατερίνα Καινούργιου

Με άκρως κοριτσίστικο look, με βασικό χρώμα το ροζ, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του ALPHA καλημέρισε τους τηλεθεατές φορώντας mini, καρό, ροζ φούστα με χρυσές λεπτομέρειες, off-white, σατέν top, που τόνιζε το μπούστο της, και ροζ, chunky πέδιλα.

Το σύνολό της ολοκλήρωσε με επιτυχία το εξίσου girly μακιγιάζ και χτένισμα που επέλεξε να κάνει.

H Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το μπλε χρώμα με τον πιο stylish τρόπο (photos)

Wavy half-up και smoky eyes

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε σήμερα ένα wavy half-up χτένισμα. Δηλαδή, τα μαλλιά της είχαν χαλαρούς κυματισμούς, ήταν πιασμένα μισά πάνω- μισά κάτω, και είχαν extra όγκο στις ρίζες.

Μα δες… Δεν είναι τέλειο το χτένισμά της; Ε, ναι!  

Όσο για το μακιγιάζ; Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε τα γαλανά μάτια της με smoky eye look, σε καφέ αποχρώσεις. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με μαύρο eyeliner, έντονες βλεφαρίδες και ultra girly ροζ κραγιόν.

Beauty inspo για πιο επίσημες περιστάσεις

Το beauty look – και ειδικά το χτένισμα- της Κατερίνας Καινούργιου είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση.

Ακόμα κι αν έχεις να παρευρεθείς στο party της κολλητής σου ή αν εσύ ετοιμάζεις πάρτι γενεθλίων (με λίγο κόσμο και πάντα τηρώντας όλα τα μέτρα), βέβαια, do it… like KatKen!

Μη φύγεις! Σου έχω στην gallery και προϊόντα! Καφέ σκιές και ροζ κραγιόν για να πας προετοιμασμένη για beauty shopping.


Πηγή