Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Wedding season – 10 σινιόν για να είσαι η πιο κομψή καλεσμένη στους γάμους της σεζόν

Ο κορονοϊός πήγε πίσω πολλούς γάμους το 2020 και το 2021. Πολλά ήταν τα ζευγάρια που ακύρωσαν την ωραιότερη μέρα της ζωής τους με σκοπό να μη θέσουν σε κίνδυνο τους ίδιους και τους καλεσμένους τους, αλλά και για να έχουν τη δυνατότητα να περάσουν πιο όμορφα και χωρίς περιορισμούς αυτήν την ένωσή τους.

Φέτος, λοιπόν, θα είναι αρκετά τα προσκλητήρια γάμου που θα λάβεις (αν ήδη δεν έχουν φτάσει στα χέρια σου). Και επειδή σίγουρα θα κληθείς να σκεφτείς για αρκετή ώρα το outfit που θα φορέσεις για να είσαι κομψή κι εντυπωσιακή, εγώ είμαι εδώ για να σου λύσω το ερωτηματικό σχετικά με το χτένισμα: ένα chic σινιόν θα κάνεις και θα είσαι υπέροχη!

11 extravagant χτενίσματα που ξεχωρίσαμε από τα catwalks των Εβδομάδων Μόδας

Τι είναι το chignon bun

Τι chignon είναι γαλλική λέξη, στα αγγλικά μεταφράζεται ως bun και στα ελληνικά, ως κότσος. Το chignon, λοιπόν, είναι ένας χαμηλός κότσος που ακουμπά στον αυχένα και συνήθως στερεώνεται με τσιμπιδάκια.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BRAIDS | BRIDAL | INSPIRATION (@beyondtheponytail)

Είναι εύκολο να το φτιάξεις μόνη σου, μπορείς να το αναβαθμίσεις χρησιμοποιώντας hair accessories και είναι ό,τι πρέπει σε περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε γάμο αυτήν την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Η διαφορά του chignon από το bun

Ανάμεσα στο chignon και στο bun υπάρχει μια μικρή διαφορά. Ενώ όλα τα chignon μπορούν να λέγονται και bun, όλα τα buns δεν μπορούν να λέγονται chignon. Κι αυτό, γιατί chignon είναι ο χαμηλός κότσος, ενώ το bun μπορεί να είναι και πολύ ψηλό και χαμηλό και σε μεσαίο ύψος.

Και τώρα που… έμαθες τα άπαντα του chignon, δες στην gallery 10 χτενίσματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό γάμο στον οποίο είσαι καλεσμένη.

Cover photo: @hairby.brittany

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάπου τις έχεις ξαναδεί – Οι 5 πιο hot τάσεις στα χτενίσματα της άνοιξης

Πώς θα φτιάξεις μόνη σου το τέλειο ponytail για το ΣΚ- Inspo η Κατερίνα Καινούργιου




Πηγή